Annons

Annons

10 miljoner, men bara en Vaira

Vackrast bland 10 miljoner andra, men trots det ensam. Jag har det inte lätt, men min klokhet, ödmjukhet och skönhet hjälper mig i vardagen.

Vackrast bland 10 miljoner andra, men trots det ensam. Jag har det inte lätt, men min klokhet, ödmjukhet och skönhet hjälper mig i vardagen.

Just idag passerade vi 10 miljoner invånare i Sverige. Det är väldigt många. Trots att jag är omgiven av så många, så kan det bli ensamt ibland. Det finns nämligen bara en enda president Vaira.

Nu är jag ju inte precis ensam om att heta Vaira. Det finns faktiskt två till här i landet, som ha detta tjusiga namn. Men det är bara en av de tre Vairorna som är västgötaspets och president. Det är jag.

Annons

Det är alltid jobbigt när man är alldeles ensam på toppen. Jag är ju inte bara vackrast, jag är klokast också. Det gör att jag inte har någon att fråga.

Min husse då, undrar du säkert. Det begriper alla och envar att inte han har svaret på någon fråga som jag kan ha. Vad vet han? Ja, i stort sätt inget. Han lärde sig redan efter ett halvår att jag heter Vaira och inte Sverker. Det är en ganska lång startsträcka för att lära sig en sådan enkel sak.

För övrigt vill jag påpeka att jag inte är i Washington idag. Jag tänker inte låta mig fotograferas tillsammans med en presidentkollega som har en sådan löjlig frisyr.

Hej så länge

Vaira

Att jämt har strålkastarna riktade på sig kan vara jobbigt. Till och med solen lämnar mig inte i fred. Men det är sådant man får ta, när man är bäst och ensam på toppen.

Att jämt har strålkastarna riktade på sig kan vara jobbigt. Till och med solen lämnar mig inte i fred. Men det är sådant man får ta, när man är bäst och ensam på toppen.

Om jag inte var så ansvarsfull, så skulle jag dra mig undan och bli en bland de andra 10 miljonerna. Fast det finns något som kallas plikt! Ibland drar jag mig dock undan bakom några blommor, eller under ett täcke.

Om jag inte var så ansvarsfull, så skulle jag dra mig undan och bli en bland de andra 10 miljonerna. Fast det finns något som kallas plikt! Ibland drar jag mig dock undan bakom några blommor, eller under ett täcke.

(68)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar