Annons

Annons

Agnes drar på kännsdetresor

Nu försvinner min Agnes igen. Typiskt när jag trodde att hon hade flyttat hem till mig. Det känns verkligen att hon inte stannar hos mig. Det innebär att det måste vara kännsdetresor hon ger sig ut på.

Nu försvinner min Agnes igen. Typiskt när jag trodde att hon hade flyttat hem till mig. Det känns verkligen att hon inte stannar hos mig. Det innebär att det måste vara kännsdetresor hon ger sig ut på.

Morgonen började som vanligt. Jag satt i soffan tillsammans med min Agnes, som pysslade med sin dator. Sen hände det andra saker.

– Så där kan du inte se ut! Det måste jag fixa innan jag åker. Det var min Agnes som pratade med sin pappa.

Annons

Jo, visst håller jag med min Agnes om att min husse inte kan se ut så där. Men vad gör man? Plastikkirurgi är ju så dyrt, särskilt för min husse. Det är ju inga små finjusteringar som skulle behövas.

– Hämta saxen och hårklippningsapparaten så klipper jag dig!

Trodde min Agnes att det skulle räcka med att ta bort för omgivningen generande hårväxt i ansiktet? Och förresten, åka vart?

Husse tog plats på en pall i köket, varvid nästan allt hans hår avlägsnades från hans huvud. Hur ska han nu klara vintern, när han inte har någon päls?

När min husses hår hade bytt plats från hans hjässa till kökets golv, så sprang min Agnes ner till sitt rum.

– Nu måste jag göra mig i ordning, innan jag reser.

Ska min Agnes lämna mig? Det känns verkligen inte bra. Det måste vara en kännsdetresa. Det visade sig dessvärre vara massor med kännsdetresor.

Först ska min Agnes åka till Uppsala idag. I morgon bär det av till Berlin, för att sedan åka till Uppsala. Ytterligare en kännsdetresa går sedan till Toulouse för att sedan studsa tillbaka till Uppsala.

Det här känns verkligen inte bra. När ska jag få träffa min Agnes igen?

Hej så länge

Vaira

(ska det vara förstås. Det stod Agnes först, men jag hade henne i huvudet, förstår du.)

Jag märkte inget i morse. Som vanligt satt jag jämte min Agnes, när hon pysslade med sin dator. Naturligtvis var jag beredd att hjälpa henne vid behov, det är ju därför jag sitter där.

Jag märkte inget i morse. Som vanligt satt jag jämte min Agnes, när hon pysslade med sin dator. Naturligtvis var jag beredd att hjälpa henne vid behov, det är ju därför jag sitter där.

Detta är min förvandlade husse och jag. Husse har fått sitt hår reducerat av min Agnes. Om du undrar, så är det jag som är den tjusiga av de som finns på denna bild.

Detta är min förvandlade husse och jag. Husse har fått sitt hår reducerat av min Agnes. Om du undrar, så är det jag som är den tjusiga av de som finns på denna bild.

Golvhåret fick inte ligga kvar länge. Min Agnes var snabbt framme och sopade upp det. Allt det där satt på min husses huvud. Inte konstigt att såg mer lufsig ut än vanligt, innan min Agnes var framme med saxen.

Golvhåret fick inte ligga kvar länge. Min Agnes var snabbt framme och sopade upp det. Allt det där satt på min husses huvud. Inte konstigt att såg mer lufsig ut än vanligt, innan min Agnes var framme med saxen.

En nöjd Agnes och undra på det, men lite konstigt är det. Nu när hon har fixat till sin pappa, så han nästan är i presentabelt skick, så rymmer min Agnes hemifrån.

En nöjd Agnes och undra på det, men lite konstigt är det. Nu när hon har fixat till sin pappa, så han nästan är i presentabelt skick, så rymmer min Agnes hemifrån.

Min Agnes packar bilen och jag ger tips. Jag undrade var jag skulle få plats med min bur. Min Agnes mormor kommer också till bilen, så hon ska nog också följa med. Senare visade det sig att min Agnes och min Agnes mormor åkte utan mig Vaira. Hur kan man göra så?

Min Agnes packar bilen och jag ger tips. Jag undrade var jag skulle få plats med min bur. Min Agnes mormor kommer också till bilen, så hon ska nog också följa med. Senare visade det sig att min Agnes och min Agnes mormor åkte utan mig Vaira. Hur kan man göra så? Och hur ska de klara sig utan mig?

(64)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar