Annons

Annons

Agnes och Sabrina förlovade

Ser du vad jag tycker om Sabrina? Jag till och med satt i hennes knä, när hon var och hälsade på mig. Hon var ganska frikostig med fördisk också. En rejäl flicka!

Ser du vad jag tycker om Sabrina? Jag till och med satt i hennes knä, när hon var och hälsade på mig. Hon var ganska frikostig med fördisk också. En rejäl flicka!

Hurra för min Agnes och min Sabrina som har förlovat sig. Såg du att Sabrina nu har blivit upphöjd från Sabrina till min Sabrina. Så kan det gå när man sköter sig ordentligt.

Egentligen är ju förlovningen ingen nyhet för mig. Den skedde ju redan den 5 oktober i Toulouse, men jag är den som kan bevara en hemlighet.

Annons

En sådan viktig händelse som en förlovning har ju inte hänt, om du inte först kan se den på Facebook. Det kunde man igår.

Första gången jag träffade Sabrina var när jag var i Toulouse i slutet av maj. Redan då beslöt jag mig för att hon var en väldigt trevlig flicka. Jag tyckte om henne och hon tyckte om mig.

Vet du om att hon kommer från en mycket avlägsen del av Frankrike, Réunion. Det ligger mitt i Indiska oceanen utanför Madagaskar, så det är svårt att köra bil dit. Det finns tydligen inga västgötaspetsar där heller, vad jag förstår. Numera bor min Sabrina i Toulouse.

Sedan kom min Sabrina tillsammans med min Agnes till mig när min Per hade dött. Då träffade jag henne ännu mer.

Det är så roligt att min Agnes och min Sabrina har förlovat sig. Både min husse och jag är så glada för dem.

Däremot är jag lite arg på min Agnes. Hon for tillbaka till Uppsala igår. Fy Agnes! Fast grattis ändå.

Hej så länge

Vaira

Först igår kunde man läsa på Facebook att min Agnes och min Sabrina hade förlovat sig. Det var först då det blev riktigt på riktigt. Fast de hade förlovat sig när min Agnes var i Toulouse för en vecka sedan.

Först igår kunde man läsa på Facebook att min Agnes och min Sabrina hade förlovat sig. Det var först då det blev riktigt på riktigt. Fast de hade förlovat sig när min Agnes var i Toulouse för en vecka sedan.

Detta är en bild från någon av de första gångerna jag träffade min Sabrina. Det var kubbmästerskap i parken nedanför där min Agnes bodde i Toulouse. Från vänster ser du en Matilda (kusin till min Agnes), en Annija (från Lettland, så hon kan uttala mitt namn riktigt), min Agnes och min Sabrina. Framför alla spelare står jag Vaira.

Detta är en bild från någon av de första gångerna jag träffade min Sabrina. Det var kubbmästerskap i parken nedanför där min Agnes bodde i Toulouse. Från vänster ser du en Matilda (kusin till min Agnes), en Annija (från Lettland, så hon kan uttala mitt namn riktigt), min Agnes och min Sabrina. Framför alla spelare står jag Vaira.

Visst ser min Sabrina och min Agnes lyckliga ut? Det är så roligt tycker både min husse och jag.

Visst ser min Sabrina och min Agnes lyckliga ut? Det är så roligt tycker både min husse och jag.

(181)

1 kommentar

 


Annons

Annons

Laddar