Annons

Annons

Ännu en firning av min Agnes

Så var det åter dags att fira min Agnes. Det är nämligen så att hon fyller år idag. Det är en extrastor födelsedag, eftersom hon fyller jämt.

Det är jag som leder Agnes framåt på vägen genom livet. Det kan jag fortsätta med, nu när jag snart flyttar närmare min Agnes. Mellan Aurignac och Toulouse är det bara en timme.

Jodå, det är faktiskt sant. Min Agnes ska firas idag igen. Hon fyller jämna 27 år och det är ju extrafint om man kan göra det. Exempelvis min husse kommer aldrig göra det igen.

Dock har jag en liten anmärkning mot min Agnes. Hon är ogin. Hade hon bara varit här, så hade hon fått tårta i massor. Istället är hon i Toulouse igen. Bara därför finns det ingen tårta alls här. Utav den anledningen finns det inte heller någon fördisk av tårttallrikar. Det är ogint.

Annons

Fast jag kanske kan fira min Agnes i Aurignac om ett par veckor. Då kan min husse och jag säkert fixa fram en tårta, så det kan bli tårtfördisk till mig.

Ha nu en riktigt trevlig födelsedag Agnes tillsammans med din Sabrina!

Hej så länge

Vaira

PS Katterna behöver inte vara med och fira. Det är bara onödigt. DS

Hade du varit här, och det hade varit varmare, så hade man kunnat tänka sig något sådant här på din uteplats som du har byggt (under sakkunnig ledning av Sverker). Men nu är du i Toulouse, så det blir inget alls här.

Hade jag varit i Aurignac, så hade vi kunnat gå och äta på hotellet som jag bodde på. Husses köttbit var riktigt god, kan jag berätta.

Bara för att du ska se, att min Agnes klarar sig nästan själv, så har jag med denna bild från i lördags. Det är bestämda steg hon tar, när hon får sitt oläsliga diplom av professor Margareta.

Min husse ville väldigt gärna vara med och fira dig. Annars brukar han inte få misspryda min fina blogg, men idag gör jag ett undantag för dig, min Agnes.

(62)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar