Annons

Annons

August köpte min Pers hus

Det var Adam, Johanna och lille August som har köpt min Pers hus i Mantorp. Min husse är väldigt nöjd att det var just de som var köparna, eftersom de var så väldigt trevliga. Jag kan inte uttala mig om det än, eftersom jag inte träffad dem än. Namnunderskrivandet var tydligen tröttande för August.

Det var Adam, Johanna och lille August som har köpt min Pers hus i Mantorp. Min husse är väldigt nöjd att det var just de som var köparna, eftersom de var så väldigt trevliga. Jag kan inte uttala mig om det än, eftersom jag inte träffad dem än. Namnunderskrivandet var tydligen tröttande för August.

Igår skrev husse på alla papper för försäljningen av min Pers hus. Jag fick sitta i bilen hela tiden min husse skrev autografer. Det ingår i min husses träning att klara sig själv ibland. Hela tiden var ungefär 17 timmar.

Annons

När min husse så småningom kom ut, så var han väldigt glad. Han tyckte att de nya ägarna var väldigt trevliga och värdiga köpare av min Pers hus. Det var inte bara August som köpte huset. Eftersom han bara är tre månader gammal, så hade han sin mamma Johanna och sin pappa Adam med sig också. August kan inte skriva än, så det var nog därför han hade med sig sin pappa och mamma. Annars hade ju alla papper inte blivit underskrivna. Johanna är ungefär lika gammal som min Agnes och min husse känner hennes bror. Han spelar trumpet i Boxholms musikkår, där husse en gång under förhistorisk tid (=tiden före jag flyttade hit) spelade euphonium.

När allt var klart hos mäklaren, så åkte min husse och jag till min Pers hus. Husse tänkte packa lite saker, men vi gick bara och tittade. Så åkte vi hem.

Jag hoppas att jag får träffa August och hans pappa och mamma, så också jag kan bli lika glad som min husse. Som det är nu, så kan jag bara önska dem lycka till med sitt nya hem.

Hej så länge

Vaira

Vi åkte till Pers hus, där jag passade på att klia mig på nosen. Det får man göra där. Hos min Per fick man göra vad man ville.

Vi åkte till Pers hus, där jag passade på att klia mig på nosen. Det får man göra där. Hos min Per fick man göra vad man ville.

Jag gick naturligtvis en inspektionsrunda runt min Pers hus. Än så länge är det min husse och jag som har ansvaret för huset, men snart är det August som tillsammans med sina föräldrar ska ta hand om min Pers fina hus.

Jag gick naturligtvis en inspektionsrunda runt min Pers hus. Än så länge är det min husse och jag som har ansvaret för huset, men snart är det August som tillsammans med sina föräldrar ska ta hand om min Pers fina hus.

Jag åkte på att göra en Aurignac-övning i Mjölby igår. ”Du ska inte vara så nyfiken, Vaira”, sade husse när jag stannade för att se vem det var som gick borta vid kyrkan. Menar han att jag inte ska få kontrollera vilka som går omkring i Aurignac heller?

Jag åkte på att göra en Aurignac-övning i Mjölby igår. ”Du ska inte vara så nyfiken, Vaira”, sade husse när jag stannade för att se vem det var som gick borta vid kyrkan. Menar han att jag inte ska få kontrollera vilka som går omkring i Aurignac heller?

(163)

2 kommentarer

 


Annons

Annons

Laddar