Annons

Annons

Avslappnande fest i förorten

Att festa hela natten är tröttande, men dessbättre fanns det en soffa och en Janina. Den kombinationen ledde till att jag blev kliad på hela kvällen. Trevligt!

Att festa hela natten är tröttande, men dessbättre fanns det en soffa och en Janina. Den kombinationen ledde till att jag blev kliad på hela kvällen. Trevligt!

Nu kan det äntligen sägas. Det är hos Janina i Bagarmossen som jag är. Bagarmossen är som bekant en förort till Stockholm, som är en förort till Tranås. Igår var det fest hos Janina.

På festen fanns det inte bara en Vaira, en husse och en Janina, det tillstötte också en Gunnar och en Britt. De hade åkt hit från en annan av Tranås förorter, nämligen Södertälje.

Annons

Dessa fyra fornlämningar var lekkamrater i Mariefred när de var unga. Det är de enda minnen de har, eftersom det är just sin ungdom i Mariefred de pratar mest om.

Nu löste de även världsproblem, såsom svält, krig och fred och andra mindre frågor.

Kvällen började med att Janina bjöd på lite säkert goda små smörgåsar. På dessa låg det äkta rysk kaviar, eftersom Janina har lite Moskvakontakter. Tyvärr är inte Janina så vass i räkning.

– Det är två till er var, bjöd Janina. Jag fick det bara till åtta mumsbitar. Hon hade glömt mig!

Men vem är jag att klaga? Senare fick jag desto rikare fördisk av dagens huvudrätt, som var Böff Borginjonn. Den var god.

Dessutom hade jag redan fått den på förhand utlovade skinkbiten redan vid välkomsttilltugget. Välskött!

Efter maten så intog jag en plats jämte Janina, som kliade mig hela tiden. Ja, jag gjorde ett avbrott med att jag tog med mig min husse ut på en kortare promenad. Inte för att jag vill skryta, men jag lyckades få upp en röd katt i ett träd.

En mycket trevlig kväll var det, men tröttande med all fördisk. Jag fick också två nya och trevliga vänner, Britt och Gunnar.

Idag bär det av hem till huvudstaden igen. Plikterna kallar!

Hej så länge

Vaira

Felräknad rysk kaviar ser ut så här. Alla skulle få två bitar var. Vi var fem stycken. Janina hade fått 2x5 till åtta stycken rysk kaviar. Det var stackars Vaira (=jag) som blev utan. Men jag fick en skinkbit. Den var god.

Felräknad rysk kaviar ser ut så här. Alla skulle få två bitar var. Vi var fem stycken. Janina hade fått 2×5 till åtta stycken rysk kaviar. Det var stackars Vaira (=jag) som blev utan. Men jag fick en skinkbit. Den var god.

Här ser du alla som var där (utom min husse). I soffan sitter Janina, fd lärare, och Vaira, president. I fåtöljer med ryggen åt kameran sitter det äkta paret Britt, fd lärare och Gunnar, fd reklamman. Som du ser är alla före detta, utom jag.

Här ser du alla som var där (utom min husse). I soffan sitter Janina, fd lärare, och Vaira, president. I fåtöljer med ryggen åt kameran sitter det äkta paret Britt, fd lärare och Gunnar, fd reklamman. Som du ser är alla före detta, utom jag.

Gunnar hugger in på de goda ostarna och Britt övervakar sin man, så han inte tar för mycket. Det finns ingen som övervakade min husse, så han tog för mycket.

Gunnar hugger in på de goda ostarna och Britt övervakar sin man, så han inte tar för mycket. Det finns ingen som övervakade min husse, så han tog för mycket.

Ingen katt i morse, men den var där i går. Jag träffade också en tvärtompudel. Till skillnad från Charlie, var den här pudeln vit, istället för svart. Dessutom var hon en flicka. Charlie är en pojke.

Ingen katt i morse, men den var där i går. Jag träffade också en tvärtompudel. Till skillnad från Charlie, var den här pudeln vit, istället för svart. Dessutom var hon en flicka. Charlie är en pojke.

(78)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar