Annons

Annons

Avslöjande bild av en tungpuss

Det här är inte rätt att smygfotografera mig, när jag pussar Charlie bra för att jag är en kändis. Vi vill ha våra intima stunder i fred. Om det nu är Charlie och jag på den suddiga bilden. Vi varken bekräftar eller dementerar det. Dessutom är vi bara vänner.

Det här är inte rätt att smygfotografera mig, när jag pussar Charlie bara för att jag är en kändis. Vi vill ha våra intima stunder i fred. Om det nu är Charlie och jag på den suddiga bilden. Vi varken bekräftar eller dementerar det. Dessutom är vi bara vänner.

När man minst anar det, är min husse framme med sin kamera. Vid en första anblick kan du tro att jag pussar Charlie. Dock var det mörkt och kamerans blixt var avstängd, bilden blev suddig, så det kanske inte är Charlie och jag.

Annons

Jag vill inte bekräfta att det är jag på bilden. Charlie vill inte heller bekräfta att det är han. Det kanske bara är en vanlig västgötaspets som ger en puss till en vanlig pudel. Vem vet.

I vilket fall som helst var jag och min husse på fest hos min resursfamilj igår. Det var dags för ännu en lektion i min excellenta Valpskola för dummies. Denna gång tränade jag Charlie i helt nya moment.

  1. Tigga tuggben av resursmatte. Perfekt! Det kan han verkligen.
  2. Inte ta Vairas tuggben, utan nöja sig med sitt eget. Det gick sisådär. Charlie försökte, men jag sade ifrån på skarpen. Då återgick Charlie till sitt eget.
  3. Ligga i soffan utan att bita på Vaira. Så småningom så fungerade det riktigt bra.
  4. Ligga i soffan och värma en Vaira när hon sover. Faktiskt, det gick också bra.

För övrigt kan jag säga att det förekommer ett oerhört slöseri hos min resursfamilj. Tallrikar med mycket såsrester sattes rakt in diskmaskinen utan någon fördisk alls. Det fanns faktiskt en svältande västgötaspets på besök, som gärna hade skött den sysslan.

Husse fick lammsadel med ugnspotatis special och till efterrätt friterad brie med hjortronsylt.

Charlie och jag fick var sitt tuggben. Men med undantag att jag svalt, så var det en trevlig kväll.

Med anledning av den suddiga bilden, så vill jag påpeka att Charlie och jag bara är vänner. Om nu är vi som har fastnat på minneskortet. Det vet man inte med säkerhet.

Hej så länge

Vaira

Början till tiggövningen. Resursmatte har hämtat tuggben i skafferiet. Charlie står och ser svältande ut, precis som hans lärare Vaira.

Början till tiggövningen. Resursmatte har hämtat tuggben i skafferiet. Charlie står och ser svältande ut, precis som hans lärare Vaira.

Nej, Charlie. Det är bättre att inte vara så ivrig. Så småningom så satte vi oss båda två, precis som man ska göra när man ska få smaskens. Då fick vi våra tuggben.

Nej, Charlie. Det är bättre att inte vara så ivrig. Så småningom så satte vi oss båda två, precis som man ska göra när man ska få smaskens. Då fick vi våra tuggben.

Trots att Charlie hade fått ett eget tuggben, så försökte han ta mitt. Men då var det jag som sade ifrån på skarpen. Sedan försökte han inte med det något mer.

Trots att Charlie hade fått ett eget tuggben, så försökte han ta mitt. Men då var det jag som sade ifrån på skarpen. Sedan försökte han inte med det något mer.

Sova i soffanövningen gick utmärkt. Charlie var ganska bra på att värma. Vi värmde varandra, kan man säga.

Sova i soffanövningen gick utmärkt. Charlie var ganska bra på att värma. Vi värmde varandra, kan man säga.

(65)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar