Annons

Annons

Avslöjande sängkammarbilder

Det här blev ju inte så bra. Jag måste absolut hålla koll på fågeln, som ogenerat skuttar runt på gräsmattan. Charlie har fått syn på en annan fågel, som sitter i busken vid uterummet. Duger inte som sängkammarbild.

När ändå Charlie var här för att ta passfoto, så tänkte jag att vi kunde ta en gruppbild. Gruppen skulle bestå av Charlie och mig. Jag ska bilden på mitt nattduksbord jämte min säng i mitt palats i Aurignac, var tanken som föresvävade mig.

Annons

Jag hade precis klart för mig hur bilden skulle se ut. Mina intentioner (=väldigt smarta tankar) gick väl kanske inte så där bra, kan man säga.

Jag hade tänkt sitta och titta i kameran och se presidentlik ut. Charlie skulle ligga vid mina tassar och titta på mig med en trånande och beundrande blick.

Charlie vägrade dock att lägga sig ner, vilket innebar att han blev mycket större än jag. Inte bra. Dessutom var det en fågel på gräsmattan som pockade på min uppmärksamhet, så jag glömde bort att posera (=se onaturlig men presidentlik ut).

Kameran smattrade på hela tiden, så jag hoppades att någon bild skulle bli tillräckligt bra ändå.

Jag vet inte hur jag ska göra. Bilden är ju väldigt viktig, eftersom den blir det sista jag ser innan jag sluter ögonen på kvällen och det första jag ser när jag vaknar. Jag tror det får bli omfotografering. Kanske när Charlie kommer och hälsar på mig i Aurignac, där det för övrigt ska bli +24 grader idag.

Hej så länge

Vaira

Fågeln på gräsmattan ger sig inte. Charlie tittar i kameran, istället för att slänga beundrande blickar på mig. Duger inte som sängkammarbild.

Jag säger åt min husse att inte knäppa nu. Jag inte bara flåsar, utan sitter också fult med den högra tassen. Charlie fick just syn på sin matte (=min resursmatte), så honom ser man bara baksidan av huvudet av. Duger inte som sängkammarbild.

Jag visar Charlie hur han ska se ut när han tittar på mig. Charlie försöker, men tittar istället rakt fram. Det här går inte bra. Duger inte som sängkammarbild.

Jag har antaget min ödmjuka presidentmin, men Charlie har fått för sig att han ska titta i kameran. Det är ju mig han ska titta på. Det här blev nog den bästa bilden, men duger den att ha jämte min säng? Vi kör nog ett omtag i Aurignac. Duger kanske som sängkammarbild så länge.

(64)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar