Annons

Annons

Bara för att du se att jag finns

Om du kommer gående på min väg och ser denna stiliga västgötaspets som står på vakt, så ska du inte bli rädd. Kanske skäller jag lite, men jag vill gärna bli klappad. För att jag ska vara mindre farlig, så bör du ge mig lite godis.

Om du kommer gående på min väg och ser denna stiliga västgötaspets (=jag Vaira) som står på vakt gömd i skuggan, så ska du inte bli rädd. Kanske skäller jag lite, men jag vill gärna bli klappad. För att jag ska vara mindre farlig, så bör du ge mig lite godis.

Jag tänkte att jag ska lägga in lite bilder idag, så att du vet att jag finns. Frånsett mina promenader, så är det inte så mycket aktivitet här.

Igår var det lite aktivitet. Min Agnes, min Evan, min Emily, min Stephanie och min David åkte och hälsade på Charlie och min resursmatte på eftermiddagen. Det var roligt, men de tog inte med sig någon kamera. Därför kan du inte se när jag leker med och uppfostrar Charlie.

Annons

Min husse var i min Pers hus i Mantorp. Han hämtade post och gjorde litet annat.

Som vanligt har dock jag mycket att stå i. Det är fördisk efter frukosten, efter lunchen och efter middagen. Igår blev det extra arbetsamt, då alla åt glass till efterrätt. Sammanlagt 24 tallrikar för en ensam västgötaspets att ta hand om.

Naturligtvis tänker vi mycket på min Per och pratar mycket om honom. Fast ibland tänker vi på annat. Då kan vi vara riktigt muntra.

Hej så länge

Vaira

Det strömmar inte så mycket mat ner till min mage, trots all fördisk. Det är därför jag drygar ut min kost med lite gröna blad.

Det strömmar inte så mycket mat ner till min mage, trots all fördisk. Det är därför jag drygar ut min kost med lite gröna blad.

Jag undrar vad min Emily tänker på. Kanske på mig? Kanske på Per? Kanske på den nya skolan hon ska börja i? Vem vet, Jag ska nog fråga henne.

Jag undrar vad min Emily tänker på. Kanske på mig? Kanske på Per? Kanske på den nya skolan hon ska börja i? Vem vet, Jag ska nog fråga henne.

Skogspromenaderna är som vanligt, med en liten skillnad. Det är inte alltid husse som tar mig på en promenad. Alla har varit ute och gått med mig. Jag har ju så mycket att visa.

Skogspromenaderna är som vanligt, med en liten skillnad. Det är inte alltid husse som tar mig på en promenad. Alla har varit ute och gått med mig. Jag har ju så mycket att visa.

(63)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar