Annons

Annons

Bara för att tala om att jag är

Är inte det Vaira som strosar där och inspekterar sin väg till den hemliga stigen, frågar du dig med all rätt. Jo, det är precis vad det är. Bilden togs 08.53 i morse, så här har du det ultimata beviset på att jag är.

Är inte det Vaira som strosar omkring där och inspekterar sin väg till sin hemliga stig, frågar du dig med all rätt. Jo, det är precis vad det är. Bilden togs 08.53 i morse, så här har du det ultimata beviset på att jag är.

Det finns ingen tid att blogga idag. Jag ska ta med mig min husse alldeles snart på en resa till ända till Mjölby. Fast jag vill bara tala om att jag finns, så du inte blir orolig.

Idag ska min husse skriva på försäljningskontraktet för min Pers hus. Det är sådant som man gör i Mjölby nämligen på torsdagar. Då kanske jag får träffa de som ska bo i min Pers hus i framtiden.

Annons

Förra veckan, i måndags, skrev min husse på ett huskontrakt i Aurignac, då han köpte mitt framtida palats. Han borde ha en viss vana nu med husaffärer.

Nästa vecka kanske det är dags igen. Mitt palats här hemma är inte sålt än, men det är på god väg att bli det.

Nu vet du varför det inte finns någon blogg idag. Hade min medhjälpare bara planerat lite, så hade du idag fått en redogörelse över stjärnornas inverkan på allas vår framtid. Fast då hade det blivit ännu kortare.

Hej så länge

Vaira

(53)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar