Annons

Annons

Besök i dödsskräckens slott

Då det i Frankrike bara dräller av slott, så är det inte konstigt att det finns sådana av alla sorter. Dock hade jag aldrig kunnat föreställa mig ett sådant otäckt som min husse, min Agnes och min Sabrina besökte i går. Det var tur att jag slapp följa med. Bilderna från det skräckslottet var de vidrigaste jag har sett i hela mitt liv.

Nog för att det verkade otäckt redan vid ingången till den förfallna slottsparken. Lite spöklikt så där. Men inte kunde man redan här ana, vad som skulle hända bara en stund senare.

Det var lite sorgligt när jag lämnades ensam i mitt palats och alla de andra bara försvann. Jag visste att de skulle åka och hälsa på någon i ett närbeläget slott. Min husse lovade att han skulle föreviga besöket med hans alldeles för dyra kamera, så jag skulle kunna se hur det var där.

Annons

Naturligtvis hade jag förväntat mig bilder av ett tjusigt slott, med vackra västgötaspetsar som sprang omkring i en stor slottspark. Om inte västgötaspetsar, så kanske några andra stiliga hundar.

Men vad kommer min husse tillbaka medför bilder. Jo, de otäckaste, vidrigaste och hemskaste som man kan se. Att det finns sådant i våra upplysta dagar, är verkligen svårt att föreställa sig. Jag måste säga att det var tur att jag lämnades hemma i mitt presidentpalats och slapp följa med min Agnes, min Sabrina och min husse till detta ett av jordens vidrigaste ställe. Att detta slott bara ligger en kvart från mig, gör det dessutom svårt att sova. Tänk om något, eller några, av de monster som bebor skräckslottet skulle slita sig och ta sig till mitt palats. Nej, bort hemska tanke och vidriga bilder. Ett slott med vampyrer, hade varit ack så mycket lugnare att ha som granne.

Hej så länge

Vaira

Frid och fröjd. Slottsherren i samspråk med min Sabrina och min Agnes. Vem kunde tro att det skulle gömma sig sådana hemskheter inne i skräckslottet.

Här ser du själv. Bara min husse klev in genom dörren, så kom skräckmonstren rusade än hit och än dit. Du ser hur ett par av dem beger sig ut, för att spärra av trädgården och vägen till säkerhet.

Ett litet monster sitter och spanar i trappan på min husse. Det monstret är säkert bara en spion, som rapporterar till de större monstren vad som händer.

Ett rödmonster har just fattat posto och ett annat är på väg in. Hur kan man låta monstren stampa runt på silkesmattor? Jag vet inte. Otäckt är det i alla fall.

Vad är det detta monster sitter och tittar på? Är det kanske lite rester av en tidigare besökare i slottet? Jag var ju dessbättre inte där, så jag kan inte svara på alla de frågor som kommer upp, när man ser de otäcka bilderna.

Uppenbarligen en träning i hur man ska attackera eventuella gäster som sover i sängen. Blodtörsten riktigt lyser ur ögonen på monstret.

Låt dig inte luras av den fromma och inställsamma blicken. Vad du ser i trappan är ett blodtörstigt monster, som bara väntar på rätt tillfälle att sätta in en attack.

Min husse blev nedtvingad och attackerad av detta vidunder när han skulle lämna slottet. Du ser hur hon letar sig mot pulsådern för att kunna slita av den och på så sätt tömma min husse på blod. Den tjocka tröjan på min tjocka husse räddade honom denna gång. Jag hoppas verkligen att han inte åker tillbaka dit.

Redo att attackera. Kommer du tillbaka, så är det jag som dödar dig, tycks odjuret vilja säga till min husse när han i levande skick lämnade slottet. Vilken tur att jag inte följde med!

(79)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar