Annons

Annons

Blev han gravid av piller

Husses mage går minsann inte av för hackor. Men nu har jag fått förklaringen. Den beror på att han vräker i sig fyra piller nästan varje dag. Det är så man blir gravid.

Husses mage går minsann inte av för hackor. Men nu har jag fått förklaringen. Den beror på att han vräker i sig fyra piller nästan varje dag. Det är så man blir gravid.

Jag läste i min tidning om Rebecka, som blev gravid av piller. Där fick jag förklaringen. Min husse har också blivit gravid av piller. Han har nämligen en böjelse att sätta i sig fyra piller varje dag. Inte konstigt att han blir gravid då.

Annons

Fast nu är jag lite orolig att jag också ska bli gravid. Var går gränsen mellan piller mat, godis och piller? Det är svårt att veta. Vad är det egentligen jag får till mat varje dag? Jag tycker nog att de små bruna kulorna är väldigt lika piller. Har husse några baktankar när han ger mig frukost och middag? Jag kanske tror att han vill att jag ska bli gravid.

Vad jag ska tro om godiset jag får, när vi är ute och går, vet jag inte längre.

– Kom Vaira, säger husse och viftar med en godisbit.

Det är klart att jag kommer. Det är lika klart att jag med glädje befriar honom från godisbiten. Men blev jag gravid då? I så fall har jag blivit gravid flera gånger.

Jag har också hört att graviditet kan leda till inte bara stor mage, utan också såväl till valpar som små barn. Jag skulle helst vilja ha valpar i så fall, eftersom de är gulligare och skriker mindre.

Vi får se hur det går för mig, men jag har fått en förklaring till husses stora mage. Jag är smärt och fin fortfarande i alla fall.

Hej så länge

Vaira

Här är rubriken från Tranås Tidning, som gjorde att jag fick förklaringen till husses imposanta mage. Han äter också piller, så han är nog också gravid.

Här är rubriken från Tranås Tidning, som gjorde att jag fick förklaringen till husses imposanta mage. Han äter också piller, så han är nog också gravid.

Beviset! En sådan här näve med piller stjälper han i sig varje dag. Nästan. Han är på fredag på dosetten, så varje dag blir det inte alltid.

Beviset! En sådan här näve med piller stjälper han i sig varje dag. Nästan. Han är på fredag på dosetten, så varje dag blir det inte alltid.

Lite suspekt är det allt att jag får så mycket godis när vi är ute. Nästan alltid när jag gör som min husse säger, så kommer det en godisbit. Har han någon dold agenda med det?

Lite suspekt är det allt att jag får så mycket godis när vi är ute. Nästan alltid när jag gör som min husse säger, så kommer det en godisbit. Har han någon dold agenda med det?

Visst är väl min mat oroväckande lik piller. Kanske inte vita och skära som husses, men jag tror inte färgen spelar någon roll. Bör jag övergå till att äta körsbär och självfångad älg? Vi får se hur det blir. Först måste jag fånga älgen.

Visst är väl min mat oroväckande lik piller. Kanske inte vita och skära som husses, men jag tror inte färgen spelar någon roll. Bör jag övergå till att äta körsbär och självfångad älg? Vi får se hur det blir. Först måste jag fånga älgen.

LÄS OCKSÅ

(41)

Kommentera

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar