Annons

Annons

Blöt puss på Alla hjärtans dag

Min Agnes rynkar näsan av ohöljd förtjusning, när hon får en blöt puss av mig. Jag förstår att hon tycker det är underbart.

Min Agnes rynkar näsan av ohöljd förtjusning, när hon får en blöt puss av mig. Jag förstår att hon tycker det är underbart.

Min Agnes har tur minsann. Hennes största tur är att hon har mig. Hennes näst största tur är att hon är här på Alla hjärtans dag.

Om man heter min Agnes, så ska man ha choklad på Alla hjärtans dag, om man är hemma hos mig. Min Agnes är hemma hos mig, så därför fick hon choklad. Fast det finaste hon fick var en riktigt blöt puss rakt på munnen och näsan av mig. Visst var jag väl snäll?

Annons

Nu hoppas jag förstås att min Agnes och jag ska dela lika på chokladen.

– Hundar får inte äta choklad, Vaira, sade min Agnes till mig.

– Det kan vara farligt, tillade hon med ett i mitt tycke väl pedagogiskt röstläge.

Tänk om man levde livet utan att chansa lite. Hur skulle det vara? Just det; tråkigt. Därför tycker jag att det är värt en chansning, just när det gäller chokladen. Jag är beredd att ingå i ett empiriskt experiment (=vräka i mig choklad för att se hur det går), för att omkullkasta den teorin om hundar och choklad. Jag tror att jag skulle bli så pigg så!

Min husse fick precis vad han är värd, så här på Alla hjärtans dag (=d.v.s. ingenting). Choklad kan man ju inte ge till honom, eftersom han redan är alldeles för korpulent (=smällfet). Blommor kan han inte sköta, så det är inte ens att tänka på. Dessutom har en doktor varit och skurit i min husse hjärta, så han är väl dessutom i princip hjärtlös och då ska man inte ha något.

Kanske jag skulle ha köpt lite surkål till honom. Det skulle ha passat bra.

Hej så länge

Vaira

Jag skulle gärna bli vid lite av innehållet i den här asken. Att dela 50/50 tycker jag skulle vara ett trevligt initiativ av min Agnes. Under förevändning att det skulle vara farligt för mig, så riskerar jag att bli utan.

Jag skulle gärna bli vid lite av innehållet i den här asken. Att dela 50/50 tycker jag skulle vara ett trevligt initiativ av min Agnes. Under förevändning att det skulle vara farligt för mig, så riskerar jag att bli utan.

Har man fått en hel chokladask, så kan man ju klappa mig i alla fall. Med en försiktig tasspåläggning så påminner jag min Agnes om min närvaro och mitt behov av klining.

Har man fått en hel chokladask, så kan man ju klappa mig i alla fall. Med en försiktig tasspåläggning så påminner jag min Agnes om min närvaro och mitt behov av klining.

(81)

Kommentera

 


Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar