Annons

Annons

Charlie hämtade julklappar

Charlie har tagit på sig sin nya tröja och hoppat upp till min Agnes. Det är bara för att han ska kunna se sin fina ölflaska, som min husse har importerat ända från Seattle.

Charlie har tagit på sig sin nya tröja och hoppat upp till min Agnes. Det är bara för att han ska kunna se sin fina ölflaska, som min husse har importerat ända från Seattle.

När min husse åkte till USA, så fick han ett uppdrag av mig. Han skulle köpa julklappar till Charlie. Döm om min förvåning, när min husse kom hem och hade utfört uppdraget. Än är inte undrens tid förbi.

Annons

Naturligtvis hade jag preciserat lite vad han skulle inhandla i det stora landet. Det skulle vara något riktigt manligt, för Charlie är ju en kille. Han kanske inte är så vuxen än, så han behöver verkligen förstärka sin manlighet.

I det första paketet låg det en riktigt manlig jultröja. Motivet på tröjan föreställer en manlig ren med en manlig röd rosett. Jag tycker Charlie blev riktigt stilig i sin nya tröja.

Med paket nummer två hade min husse faktiskt slagit huvudet på spiken. Det var en flaska hundöl. Charlie är så stor nu, så han kan ta sig en öl när hans husse och matte inte ser det. Charlie och jag smakade på hundölet och vi kunde direkt konstatera att vatten är godare.

– Konstigt, sade min husse. Tanten i affären sade att alla hundar ääääälskar det här ölet.

I vilket fall som helst, så klär den nya tröjan Charlie. Den framhäver hans manlighet på ett juligt sätt.

Hej så länge

Vaira

Charlie och jag får godis av min resursmatte. Visst ser väl Charlie mycket mera manlig ut, när han har den ny fina stickade jultröjan på sig?

Charlie och jag får godis av min resursmatte. Visst ser väl Charlie mycket mera manlig ut, när han har den ny fina stickade jultröjan på sig?

Sådan här öl finns det att tillgå i Trumps USA. För min del, så får Trump gärna behålla ölet. Varken jag eller Charlie tyckte att det var särskilt gott. Fast det är manligt med öl, håll med om det!

Sådan här öl finns det att tillgå i Trumps USA. För min del, så får Trump gärna behålla ölet. Varken jag eller Charlie tyckte att det var särskilt gott. Fast det är manligt med öl, håll med om det!

(49)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar