Annons

Annons

Charlie måste komma tillbaka

Det här går inte. Denna gruppbild, som jag skulle ha jämte min säng, är ju totalt misslyckad. Vi måste ta om den snarast. Ta med dig min resursfamilj och kom hit Charlie.

Den här bilden är väl inte den bästa som har tagits av Charlie och mig. Jag är bara ett suddigt streck nere i hörnet. Charlie tittar inte i kameran, men det är bra att han skymmer min husse. Min Agnes blev inte heller så lyckad. Verktygen bakom oss är bra att ha när man snickrar, men inte så lyckade som prydnader.

Charlie är nu hemma hos sig i sitt fina gula nymålade hus på Sveagatan. Fast han åkte hem alldeles för tidigt. Jag skulle nämligen behöva en användbar bild på min Agnes, Charlie och mig själv. Min husse behöver inte vara med. Den bilden som jag har, kan ju knappast betraktas som lyckad. Den måste tas om.

Annons

Bilden i köket är inte heller så bra. Det är svårt att se hur Charlie ser ut. Han är ju mest en svart klump och det är han inte i själva verket.

Annars gick resan hem bra för min resursfamilj. Inga ovänliga refuger kom och körde på bilen, men det var himla blåsigt i Tyskland.

Färjan var lite sisådär, men det gick bra med överfarten. Fattas bara annat, när Charlie tjänstgjorde som utkik, så båten hittade till Malmö.

Fast det vore bra för min resursfamilj att öva på att resa hit nu snart. Då kanske bilen undviker refuger i Luxemburg och resursmatte vet var hon har gömt sitt bilgodis. Dessutom kanske det kan bli bra bilder på Charlie och mig.

Hej så länge

Vaira

Gruppbilden av Charlie och mig i köket, kunde gärna ha fått vara bättre. Både jag och Charlie är ju för mörka. Charlie syns inte alls. Nej Charlie, kom hit så vi kan om den bilden.

På en rastplats i Tyskland sitter Charlie och min resurshusse och äter frukost. Jag undrar just om Charlie fick någon fördisk eller något smakprov? Han brukar oftast få svälta vid matbordet. Jag hade gärna hugat in på leverpastejen.

Tack vare den duktiga utkiken (=Charlie) mellan Tyskland och Sverige, så hittade färjan till Malmö. Det var också det som det stod på biljetten, så det var ju bra.

Min resursmattes upphittade bilgodis. Hon hade gömt det i bilen, så inte min resurshusse eller Charlie skulle hitta godiset och äta upp det. Resursmatte hade gömt det så bra, så hon hittade det inte förrän hon kom hem igen. Det behöver hon träna på en resa till, så hon har godis under resan och inte bara efter.

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar