Annons

Annons

Charlie och jag hämmas grovt

Du ser ju själv på bilden hur illa det var. Närmare varandra än så här, kom vi inte. Jag blev så arg och kränkt, så jag räckte ut tungan åt min husse och resursmatte.

Du ser ju själv på bilden hur illa det var. Närmare varandra än så här, kom vi inte. Jag blev så arg och kränkt, så jag räckte ut tungan åt min husse och resursmatte.

Kan man verkligen behandla en västgötaspets och en pudel hur som helst? Jag kan idag avslöja att både min husse och min resursmatte hämmar mig och Charlie å det grövsta.

Bara för att ta ett graverande exempel. För ett par dagar sedan var min resursmatte här och fikade hos mig och min husse. De satt i rummet och sörplade i sig kaffe. På golvet låg jag alldeles ensam utan vare sig kaffe eller kakor. Nu hade ju inte de några kakor heller, men en liten kaka till mig hade inte varit fel.

Annons

Samtidigt som de satt där med sitt kaffe, låg stackars Charlie ensam i sin bur i resursmattes bil. För övrigt en för liten bur för Charlie, som nu börjar bli stor.

Sammanfattning så långt: Jag sitter under bordet utan kaka. Charlie sitter i en kall bil i en för liten bur. Alltså lider vi båda två, men det skulle bli värre.

När resursmatte skulle åka hem, så tyckte min husse att det kunde vara bra med en liten promenad för min del. Följaktligen följde vi med till resursmattes bil där Charlie satt inspärrad.

Charlie och jag hälsade vänligt på varandra. Vi ville faktiskt leka båda två, men inte. Dörren till Charlies bur öppnades inte. Vi fick inte leka!!!

Med vad rätt hämmar min husse och min resursmatte, tillika Charlies matte, oss? Både Charlie och jag kände oss djupt kränkta och hämmade. Tänk vad nyttig motion vi hade fått, om bara Charlie hade släppts ut ur sin bur. Vi hade kunnat löpa som bara den runt gräsmattan, särskilt som jag löper nu.

– Jag vill inte se några västgötapudlar, sade min husse (vad han nu menade med det.)

– Eller pudelspetsar, tillade min resursmatte och skrattade rått.

För övrigt är Charlie och jag bara vänner.

Hej så länge

Vaira

Charlies krulliga päls sticker upp på toppen av buren, bara det hämmar hans naturliga skuttighet. Resursmatte påstår att han ska få en ny bur, men den har jag inte sett än. Han har en större bur i resursfamiljens finbil.

Charlies krulliga päls sticker upp på toppen av buren, bara det hämmar hans naturliga skuttighet. Resursmatte påstår att han ska få en ny bur, men den har jag inte sett än. Han har en större bur i resursfamiljens finbil.

Charlie vågade bara räcka ut tungan lite, lite, men han var kände sig också väldigt kränkt och hämmad.

Charlie vågade bara räcka ut tungan lite, lite, men han kände sig också väldigt kränkt och hämmad.

Precis så här ska det se ut när Charlie och jag träffas. Full fart med både det ena och andra i skogen, var vad vi ville. Istället hölls vi åtskilda, av någon oförklarlig anledning.

Precis så här ska det se ut när Charlie och jag träffas. Full fart med både det ena och andra i skogen, var vad vi ville. Istället hölls vi åtskilda, av någon oförklarlig anledning.

(51)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar