Annons

Annons

Charlie vann långtungtävling

Det var tävling igår. Charlie och jag tävlade i den gamla hederliga sporten: Vem har längsta tungan. Vädret var nämligen perfekt för det, efter som det var 28 grader varmt.

Ja, du ser själv att i tävlingen Vem har längst tunga?, så tog Charlie hem en odiskutabel seger. Jag kom dock god tvåa. Men när det gäller kortaste svansen, då vinner allt jag.

Det var under vår promenad på grusvägen, som Charlie och jag kom på att vi skulle tävla. Temperaturen var av den sorten så man behövde kyla ner sig. Hur gör man då när man kyler sig? Jo, man hänger ut tungan. Ju längre man kan hänga ut den, desto bättre är det. Jag har väl tyckt fram till tävlingen, att jag hade lång tunga, så jag trodde att jag skulle vinna.

Annons

När vi så kom till en av vilobänkarna längst med min grusväg, så hoppade vi upp och satte oss och räckte ut tungan. Jag hade resursmatte att ta den tjusiga bilden, som fick avgöra tävlingen. Det är ju ingen tvekan, Charlie vann. Fast jag vinner den viktigaste tävlingen av alla: Vem har kortast svans?

Jag tyckte också att vi skulle ha en trevlig bild av alla som var med på promenaden, men det gick inte för vi hade ingen kamera med självutlösare. Resursmatte anmälde sig som frivillig att ta den bilden också. Tyvärr blev bilden helt misslyckad, som du kan se här nedan.

Jag ber att få återkomma till att mitt kök är helt färdigt nu och att IKEA ännu inte har kokpotatis till köttbullarna.

Hej så länge

Vaira

Snacka om misslyckad blid som resursmatte tog. Jag sitter just och tittar efter något jag hörde och tittar inte i kameran. Charlie sitter och blir strypt av min Agnes. Min resurshusse ser minst sagt uttråkad ut. Min husse, ja vad ska man säga om en vildvuxen dåre med en vansinnig blick. Det är tur att bilden innehåller min Agnes, som alltid blir bra på bilder.

(80)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar