Annons

Annons

Då var hemresan avklarad

Precis så här såg det ut i Frankrike. Kallt var det också. I Luxemburg regnade det periodvist, men det var över 20 grader varmt. Sedan blev det varmare och varmare.

Precis så här såg det ut i Frankrike. Kallt var det också. I Luxemburg regnade det periodvist, men det var över 20 grader varmt. Sedan blev det varmare och varmare.

Hemresan började i Frankrike klockan 07.57 i morse och den lutade 05.22 hemma i Tranås i mitt hus i morse. Det blev 180 mil. Vi har kört genom sex olika länder idag: Frankrike, Luxemburg, Tyskland, Belgien, Tyskland igen, Danmark och Sverige.

Annons

Nu, precis nu, ska min husse och jag gå och lägga oss. Vi är faktiskt ganska trötta. Särskild jag som har skött den ansvarsfulla baksätesnavigeringen, är särskilt trött.

Husse stannade klockan två i natt och köpte en kopp kaffe på en bensinmack. Vet du vad? Jag fick en hel korv av flickan på macken. Gratis! Hon var väl snäll?

Jag berättar mer i morgon, när jag hunnit sova ut.

Hej så länge

Vaira

Äntligen hemma. Det var tidigt idag på morgonen. Vi har åkt bil i sådär 20 timmar, eller så. Fast det var det värt, tycker husse som slapp en hotellnatt.

Äntligen hemma. Det var tidigt idag på morgonen. Vi har åkt bil i sådär 20 timmar, eller så. Fast det var det värt, tycker husse som slapp en hotellnatt. Jag sprang fyra varv runt mitt hus, bara för att springa runt mitt hus fyra varv. Det kan man göra när man är glad. Jag undrar vem som har klippt gräsmattan?

LÄS OCKSÅ

(97)

Kommentera

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar