Annons

Annons

Dagar går och hösten kommer

Idag på morgonen såg det riktigt höstlikt ut när min husse och jag tog vår morgonpromenad. Under tiden som jag fick upp en ekorre i ett träd, så låg alla andra och sov.

Idag på morgonen såg det riktigt höstlikt ut när min husse och jag tog vår morgonpromenad. Under tiden som jag fick upp en ekorre i ett träd, så låg alla andra och sov.

Idag är det sista dagen som min Seattle-släkt är här. I morgon åker de hem. Min Evan och min Emily ska börja i sin skola. Kvar blir då bara min Agnes och min husse och så jag Vaira, förstås. Och snart börjar Agnes skola också.

Annons

Min husse och jag kommer att få mycket att göra. Min Pers hus ska tömmas på alla Pers saker. Jag och min husse och min David har varit där två gånger. I går var min Agnes med också. De andra vill inte åka dit. Det kan man förstå, nu när det inte finns någon Per i hans hus. Jag letade överallt efter min Per och efter hans katta Lucy. Jag hittade inte någon av dem.

Fastän under sorgliga omständigheter, har det varit roligt att ha alla här. Till exempel tog jag med mig min Evan och min husse när jag var ute och gick långa promenaden här om dagen. Jag har varit ute och gått med de andra också.

Har du också märkt att det börjar bli höst ute? Idag var det väldigt mycket höst när jag tog min morgonpromenad. Det är mörkt på kvällarna och solen kommer upp allt senare.

Vi går mot arbetsamma och mörkare tider nu. Fast jag ska hjälpa min husse så mycket jag kan.

Hej så länge

Vaira

Efter vi hade varit med alla fina blommor på Pers grav, så åkte vi till Hästholmen för att fika och titta på det klara vattnet. Min Evan och min David tittar på vattnet uppifrån, men övriga går ner för att titta närmare. Jag fick inte följa med.

Efter vi hade varit med alla fina blommor på Pers grav, så åkte vi till Hästholmen för att fika och titta på det klara vattnet. Min Evan och min David tittar på vattnet uppifrån, men övriga går ner för att titta närmare. Jag fick inte följa med.

Från fiket spanade jag in sjöfåglar och två hundar. En stor svart hund och en tax. Taxen hälsade jag på. Den var snäll.

Från fiket spanade jag in sjöfåglar och två hundar. En stor svart hund och en tax. Taxen hälsade jag på. Den var snäll.

Ingen Per fanns det vid hans hus. Varken ute eller inne. Jag tittade till och med på stegen. Jag saknar verkligen min Per.

Ingen Per fanns det vid hans hus. Varken ute eller inne. Jag tittade till och med på stegen. Jag saknar verkligen min Per.

En promenad med min Evan är aldrig fel. Inte med de andra heller. En promenad är alltid rätt nämligen.

En promenad med min Evan är aldrig fel. Inte med de andra heller. En promenad är alltid rätt nämligen.

Fastän klockan visade 05.26, så sken inte solen. Den går upp senare och senare. På nätterna är det kolmörkt. Snart är det nog vinter.

Fastän klockan visade 05.26, så sken inte solen. Den går upp senare och senare. På nätterna är det kolmörkt. Snart är det nog vinter.

LÄS OCKSÅ

(52)

Kommentera

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar