Annons

Annons

Dagarna och vi traskar på

Min Evan, min Emily och jag Vaira tar oss gärna en promenad. Det är stärkande och skingrar tankarna, vilket kan vara bra ibland.

Min Evan, min Emily och jag Vaira tar oss gärna en promenad. Det är stärkande och skingrar tankarna, vilket kan vara bra ibland.

Det händer inte så mycket här nu, fastän vi är så många. Vi bara väntar på att tiden ska gå. Fast jag är ute och går förstås.

Ibland är jag ute och går med min husse. Ibland är jag ute och går med min Agnes. Ibland är jag ute och går med min Stephanie. Ibland är jag ute och går med min David. Ibland är jag ute och går med min Evan och min Emily. Eller också kan det vara olika kombinationer. Det är väldigt trevligt att byta promenadpersoner. Bäst är nog Evan och Emily. Jag har visat dem de flesta vägarna runt här, så nu hittar de riktigt bra. Fast jag törs inte lämna dem ensamma i skogen förstås.

Annons

En annan sak som har hänt här, är att min Agnes och min Stephanie köpte en ny begagnad tv-soffa. Den gamla, som var lika bekväm som en kyrkbänk, eller sätena på Iceland Air, hade gjort sitt hemma hos mig bestämde de tillsammans. Varken jag eller min husse fick vara med i det beslutet. Nu kan alla titta på TV samtidigt och dessutom sitta mer än 12 minuter utan att få träsmak.

En annan sak som jag måste upprepa, är att fördisk efter sex personer är att föredra , framför fördisk från en enda husse.

Hej så länge

Vaira

Det händer att min Evan och mon Emily kommer lite på efterkälken. Då får jag vända mig om och mana på dem. Antagligen går man inte så fort i Seattle, som vi gör i Tranås.

Det händer att min Evan och mon Emily kommer lite på efterkälken. Då får jag vända mig om och mana på dem. Antagligen går man inte så fort i Seattle, som vi gör i Tranås.

Den nya soffan är gigantisk. Alla får plats i den. Bordet fick inte plats, så det har vi köpt ett nytt på loppis. Soffan kommer att bli väldigt stor för bara husse och mig. Särskilt med tanke på att han alltid sittare på min plats, så jag är tvungen att ligga på honom.

Den nya soffan är gigantisk. Alla får plats i den. Bordet fick inte plats, så det har vi köpt ett nytt på loppis. Soffan kommer att bli väldigt stor för bara husse och mig. Särskilt med tanke på att han alltid sitter på min plats, så jag är tvungen att ligga på honom.

(82)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar