Annons

Annons

Dags för mera skräptömning

En bra bild från den 18 mars. Här ser du den undersköna västgötaspetsen Vaira (=jag) gåendes nosandes i min skog. Som du ser på solen, så är det en eftermiddagspromenad, fast dock inte på min hemliga stig. Det är en bit inne på korta rundan med förlängning.

Mitt storstilade hemliga fotoprojekt sprack igår igen. Den här gången var det dock inte min husses fel, för en gångs skull. Det var regn, snö och hagel som stoppade oss.

Det var så att min husse inte ville riskera sin kamera. Han anser att det krävs att han använder finkameran, nämligen. Jag låter honom hållas, när det gäller det tekniska. Det får honom att känna sig betydelsefull.

Annons

Vad gör jag då istället? Jo, jag beslöt att vi skulle tömma fickkameran på bilder. Det är den man har med sig, när man har glömt finkameran. Nu är det inget fel på fickkameran. Det är den som har tagit de flesta bilder på mig och till exempel Charlie. Den är dessutom liten och vattentät.

Senare tiden har min husse dock mest haft finkameran, så det har bara blivit lite ströbilder med den fina fickkameran. Idag beslöt jag att tömma den. I den fanns det bilder från den 6 mars tills idag. Några bilder var riktigt bra (=jag var med på dem). Andra var synnerligen dåliga (=jag var inte med på dem).

Det fanns inte särskilt många bilder, men jag kan visa ett axplock av refuserade bilder ur min husses ficka.

I morgon hoppas jag att mitt projekt ska ha gått i lås.

Hej så länge

Vaira

Ytterligare en bra bild. Den 6 mars hade vi fått ännu mera snö. Det är väl antagligen det, som den här bilden ska illustrera. Solen syns, även om den är bakom molnen, men den som verkligen lyser upp denna bild, är såklart jag.

Den 12 mars var det full fart i myrstacken jämte trottoaren på Kommunalrådsvägen. Det tyckte tydligen min husse att han skulle föreviga. En ganska kass bild. Alldeles för många myror och dessutom saknas det en Vaira.

En bild från dagens morgonpromenad. Den är tagen vid min hemliga stig, men det är en sak som fattas. Tänk vad mycket bättre bilden hade blivit, om det hade stått en Vaira på stigen. Du ser dock att solen redan har hunnit ganska högt.

Den 15 mars skränade det från skyn. Husse slet upp sin fickkamera och lyckades med att fånga marodörerna på denna bild. Den duger dock knappast som bevis vid ett eventuellt åtal för förargelseväckande beteende. Alla gäss ser likadana ut.

(46)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar