Annons

Annons

Därför lämnade min Per oss

Min Per. Han var den snällaste som man kan tänka sig.

Min Per. Han var den snällaste som man kan tänka sig. Alla saknar honom väldigt mycket.

Nu äntligen har det blivit klart varför min Per försvann ifrån oss så plötsligt och sorgligt. Eftersom min husse trodde fel, så tycker jag att du ska få veta vad som hände.

Det visade sig att han plötsligt hade fått en kraftig inre blödning. Den hade varit så kraftig, så att hans liv slocknade direkt. Även om vi hade varit där, så var han bortom all räddning. Det var skönt för honom att han inte led, men väldigt tråkigt för oss som blev av med vår Per. Han var bara 43 år. Bara två veckor tidigare hade han ju varit hos mig och då var han alldeles frisk och vi var ute och gick som vanligt.

Annons

Alla saknar min Per och vi tänker ofta på honom. Vi har nu bara minnena kvar och dem får vi vårda.

Hälsningar

Vaira

Absolut sista promenaden med min Per. Det kunde varken han eller jag veta då. Tänk vad livet kan vara konstigt och orättvist.

Absolut sista promenaden med min Per. Det kunde varken han eller jag veta då. Tänk vad livet kan vara konstigt och orättvist.

(126)

2 kommentarer

 


Annons

Annons

Laddar