Annons

Annons

De firar fuskpåsk i Aurignac

Påsk ska ju egentligen firas på påskafton. Det är ju då man ska leta efter gömda ägg med godis i. Jag är för övrigt ganska framgångsrik i den branschen. Det fuskades här. Det var bara min Agnes och min Sabrina som fick gömt godis. Inte jag! Dessutom på fel dag.

Min Agnes och min Sabrina tycker att det är spännande att se vad som finns inne i min Agnes ägg. Där fanns det små chokladägg och m&m. Riktigt påskgodis finns inte i det här landet. Min Sabrina fick en kanin av guld,precis som hon ville ha.

Att fira påskafton hos sin västgötaspets och hos sin pappa, var inget som min Agnes ens funderade över. Nejdå, då ville hon istället arbeta med att hälla upp öl till påstrukna fransmän.

Att kanske istället satsa på att fira påskdagen hos sin västgötaspets och pappa, kunde hon fundera över om hon och Sabrina fick påskgodis. Men innan de hämtade godiset, så skulle de fira hos viktigare personer.

Annons

De kom alltså först framåt kvällningen. Det letade rätt på sitt godis, som var gömt i deras rum. Min Agnes ville ha – och fick – ett påskägg. Min Sabrina ville ha – och fick – en påskhare i choklad. Jag fick inget. Dock kunde jag glädja mig åt att få smaka lite av min Agnes och att inte min husse fick något påskgodis. Det är ingen idé att ge honom något, eftersom han äter upp det direkt.

Vi åt en blygsam kvällsbuffé bestående av Janssons frestelse, fuskjansson (utan ansjovis till barnen), fuskprinskorv (kapad fransk korv) och äkta köttbullar. Som fördisk till mig serverades det tre tallrikar med matrester med extra tilldelning av korv och köttbullar.

Till maten dracks det äkta fuskchampagne (Crème de Alsace). Anledningen till det senare är att sista räkningen till byggfirman är betald och huset är alltså helt mitt. Det är verkligen något att fira!

Hej så länge

Vaira

Se nu var det min tur att titta, men bara titta. Jag fick inte ta själv, men jag fick en liten grön kula.Jag hade hellre fått en korv. Min Sabrinas kanin fick jag inte undersöka. Jag tror det finns choklad bakom guldet.

Rktig Jansson, fuskjansson, fuskägghalvor utan vare sig sill eller kaviar, fuskprinskorv och äkta köttbullar. Detta var hela kvällsmaten.

Min Agnes häller upp fuskchampagne (Crème de Alsace) till min husse. Vi firade att allt med huset är betalt och att det trots det fanns pengar kvar till en flaska fuskchampagne.

På grund av att jag är så snabb och noggrann när det gäller fördisk efter en fuskpåskmåltid, så ser du inte vad jag fick. Titta vad som fanns på bordet, så ser du.

Att jag var mindre än en tesked på många bilder 1:a april såg alla, men att jag också var trebent som en Messerschmittvästgötaspets (två tassar fram och en bak) på en bild, såg ingen mer än min Agnes och min Sabrina.

(55)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar