Annons

Annons

De fyller år både igår och idag

Idag, fast igår, men det är idag där, men igår här, så fyller min Evan och min Emily år. De fyller år på samma dag och dessutom fyller de lika många år, nämligen 16. Det beror på att de är tvillingar.

Precis så här kunde det te sig i somras, när jag tog min Evan och min Emily ut på en promenad i min skog. Som du ser, så följer de mig ganska duktigt. Det var väldigt viktigt att de följde mig, så de inte gick vilse, när vi kom in i min skog.Det var senaste gången jag träffade dem. Nästa gång ska jag visa dem min nya stig i Aurignac.

Att fylla år är stort. Att dessutom fylla 16 om man bor i USA, är mycket större. Evan och Emily får nämligen ta körkort. Kanske de har fått var sin sportbil av sina föräldrar? Eller inte. Vad vet jag.

Annons

Att idag är igår i Seattle, beror på att klockorna går fel där. Nämligen 9 timmar fel, för det mesta. Så nu när jag skriver det här, så är klockan 07.00 den 2 maj här i Tranås och i Aurignac (som är den riktiga tiden). I Seattle, som har fel tid och fel dag, är klockan 22.00 den 1 maj. Det är därför jag kan gratulera min Emily och min Evan nu. Förstår du?

Jag träffade min Emily och min Evan i somras, då de var här. Vi var ute och gick flera gånger. Det var tur de hade med mig, för de kanske inte hittar så bra i min skog.

I vilket fall som helst, så har min husses barnbarn blivit riktigt stora nu. Det kan du ju se på bilderna. Jag hoppas verkligen att de kommer och hälsar på mig i mitt nya presidentpalats i Aurignac. De har ett eget rum där. Just nu heter det rummet det blå rummet (det beror på att det är blått), men de får bestämma vilken färg det ska ha.

 

HAPPY BIRTHDAY

to my Evan and my Emily

Your favorite dog and best friend

Vaira

I julas såg de ut precis så här, när de fotograferades av sin mamma. Bilden är från Bothell (där de bor) och de har sina nya fina jultröjor på sig. I USA måste man ha jultröjor på julen. Jag undrar hur de ser ut nu när det är vår? Har de sina vårtröjor på sig? Det var senaste gången min husse träffade dem.

Precis så här såg det ut hemma hos min Emily och min Evan för bara ett par timmar sedan. Min husse har snott bilden på Instagram. Fast jag tyckte att du skulle få se de fina ballongerna. Ute på gatan står nog deras nya sportbilar. Fast kanske inte.

(45)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar