Annons

Annons

De som väntar på något gott…

Vad tror du alla väntar på? De väntar på något gott. De väntande är min Emily, min Stephanie, min Sabrina, min Agnes, min David och min Evan. För att inte förstöra bilden, så fick inte min husse vara med på den. Eller också var det han som tog den.

Vad tror du alla väntar på? De väntar på något gott. De väntande är min Emily, min Stephanie, min Sabrina, min Agnes, min David och min Evan. För att inte förstöra bilden, så fick inte min husse vara med på den. Eller också var det han som tog den.

Jag tror att min husse skickade mig de här bilderna bara för att reta mig. Det är ju lätt för mig att inse hur mycket fördisk det måste bli. Dessutom är min Evan och min Emily villiga att dela med sig av både mat och godis, bara jag ser svältande ut.

Annons

Vad jag förstår så har min husse det alldeles för bra i USA. Det gäller förstås min Agnes och min Sabrina också. De övriga har det alltid bra. De bor i just Amerika.

Själv tycker jag inte att det finns någon anledning att skicka bilder på vare sig katter, som jag inte kan jaga, och amt, som jag inte kan få.

Jag skulle istället se fram emot att husse tar bilder på alla stiliga västgötaspetshanar som han möter i Seattle. Det skulle vara något att sätta på väggen.

I morgon är det julafton. Då kanske tomten kommer. Jag har mestadels varit snäll.

Hej så länge

Vaira

Nu har de väntat färdigt och nu har det kommit något gott. Från vänster ser du en pizza, en pizza, en pizza, en pizza, en pizza, en pizza, och så min husses pizza. Husse vet att berätta att det fiffiga är, att man gör sin egen pizza. Jag skulle nog ha köttfärs och falukorv på min.

Nu har de väntat färdigt och nu har det kommit något gott. Från vänster ser du en pizza, en pizza, en pizza, en pizza, en pizza, en pizza, och så min husses pizza. Husse vet att berätta att det fiffiga är, att man gör sin egen pizza. Jag skulle nog ha köttfärs och falukorv på min.

Affärerna i Seattle-trakten tycks vara välutrustade. På denna bild ser du korv som skulle räcka till mig i tre dagar. Kanske. Om inte hungern sätter till förstås.

Affärerna i Seattle-trakten tycks vara välutrustade. På denna bild ser du korv som skulle räcka till mig i tre dagar. Kanske. Om inte hungern sätter till förstås.

Men oj! Här har min Stephanie och min Agnes alldeles kommit vilse från korvarna. Så kan det gå om butikerna är för stora och har onödiga avdelningar.

Men oj! Här har min Stephanie och min Agnes alldeles kommit vilse från korvarna. Så kan det gå om butikerna är för stora och har onödiga avdelningar.

Mandelmassa, ja tack. Synd att jag inte är där. Min Emily och min Evan, som på bilden hjälper sin pappa, min David, skulle säkert ha delat med sig av godsakerna. I bakgrunden ser du julgodisbordet. Min husse har avgivet ett heligt löfte. Han har lovat sig själv att aldrig passera godsakerna, utan att ta minst tre olika bitar. Jag tror han håller det löftet.

Mandelmassa, ja tack. Synd att jag inte är där. Min Emily och min Evan, som på bilden hjälper sin pappa, min David, skulle säkert ha delat med sig av godsakerna. I bakgrunden ser du julgodisbordet. Min husse har avgivet ett heligt löfte. Han har lovat sig själv att aldrig passera godsakerna, utan att ta minst tre olika bitar. Jag tror han håller det löftet.

(49)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar