Annons

Annons

Det är extra jättebråttom idag

Det är inte svårt att se att det är bråttom idag. Morgonpromenaden togs med en flygande fläng, frånsett ett par nödvändiga behovspausar.

Det är inte svårt att se att det är bråttom idag. Morgonpromenaden togs med en flygande fläng, frånsett ett par nödvändiga behovspausar.

Tyvärr, för dig. Jag har ingen tid över idag. Någon, som jag ska skälla på, ska komma och titta på mitt hus. Min husse anser att huset bör vara lite städat då. Med betoning på lite. Något annat skulle vara omöjligt. Kontentan är att det inte blir en blogg idag.

Annons

Då frågar man sig vad husse har gjort tidigare idag, som var så nödvändigt att göra? Inte så mycket, men han har lyckats med att:

 1. Göra brasor i kakelugnarna.
 2. Dricka kaffe.
 3. Tända brasor i kakelugnarna igen, så att det blir dräglig temperatur. De första slocknade nämligen.
 4. Bäddat sängen!
 5. Fotograferat soluppgången med telefonen från balkongen
 6. Duschat fastän det inte är jul än.
 7. Slagit sönder ett glas i köket.
 8. Sopat och dammsugit noga i köket.
 9. Tillagat frukost.
 10. Gått korta promenaden med trevligt sällskap av mig.
 11. Ätit frukost tillsammans med mig
 12. Gjort julkort av det eventuellt blivande presidentpalatset i Aurignac
 13. Packat upp efter senaste resan till Toulouse

Det är bara det han har gjort. Nu ska han dammsuga resten av huset tills klockan 11. Lycka till säger jag, jag har faktiskt tre våningar.

Jag ska hålla mig undan från dammsugaren, för den är inte rolig.

Hej så länge

Vaira

Det här hinner minsann min husse med. Gå ut på balkongen och fotografera en uppgående sol med hjälp av sin extradyra telefon. Tänk vad tuggben jag hade kunnat få istället, för inköpet av den telefonen. Dessutom går solen upp varje dag.

Det här hinner minsann min husse med. Gå ut på balkongen och fotografera en uppgående sol med hjälp av sin extradyra telefon. Tänk vad tuggben jag hade kunnat få istället, för inköpet av den telefonen. Dessutom går solen upp varje dag.

Att göra ett vykort som föreställer ett presidentpalats i Aurignac, är verkligen bortkastad tid. Bara för att man har lagt ett anbud, så betyder ju inte det att man får köpa det. Fast min husse ansåg sig ha tid med sådant dravel denna bråttomdag.

Att göra ett vykort som föreställer ett presidentpalats i Aurignac, är verkligen bortkastad tid. Bara för att man har lagt ett anbud, så betyder ju inte det att man får köpa det. Fast min husse ansåg sig ha tid med sådant dravel denna bråttomdag.

(34)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar