Annons

Annons

Det blir riktig västgötaspetsjul

Min ex-matte Gunnel blev väldigt glad att se mig igen. Jag blev väldigt glad att se min ex-matte Gunnel igen. Det var alltså ömsesidigt. Min husse får skylla sig själv att han inte får fira jul med sin Vaira.

Min ex-matte Gunnel blev väldigt glad att se mig igen. Jag blev väldigt glad att se min ex-matte Gunnel igen. Det var alltså ömsesidigt. Min husse får skylla sig själv att han inte får fira jul med sin Vaira.

Jag har tur i jul. Jag får fira en riktig västgötaspetsjul. Det blir värre för min husse, min Agnes och min Sabrina. De ska åka till Seattle och fira jul. Enligt rykten så ska det finnas en katt där.

Igår var det jag som åkte bil från Tranås till Dångebo. Det tog nästan tre timmar. I Dångebo bor inte bara fyra västgötaspetsar, utan även min ex-matte. Jag kan säga att det var ett glatt återseende. Alla blev glada för att se mig. Jag fick träffa en ny bekantskap också. Roligt.

Annons

Varför är jag då hos min ex-matte? Varför följer jag inte med till Seattle?

– För dyrt, säger min husse, som är smålänning.

– Du skulle inte tycka om att flyga i 11 timmar, påstår min Agnes, som tänker mer på mig än sin plånbok.

Fast det gör inte så mycket för min del att jag inte får följa med. Jag kommer nog ha jätteroligt tillsammans med min ex-matte och fyra västgötaspetskompisar.

Betydligt värre blir det för min husse, som får fira jul utan sin Vaira. Nästa jul ska vi fira ihop i Aurignac.

Jag tar inte helt julledigt i bloggandet, men det kommer att bli mer sporadiskt. Men håll ut. Snart kör vi för fullt igen.

God jul så länge

Vaira

Sällan har jag blivit så välkomnad, som när min Agnes kom med mig. Fyra glada västgötaspetsar tog emot mig. En av dem hade jag inte träffat förut, men det har jag nu.

Sällan har jag blivit så välkomnad, som när min Agnes kom med mig. Fyra glada västgötaspetsar tog emot mig. En av dem hade jag inte träffat förut, men det har jag nu.

Prata om att vara populär. Jag har full förståelse för deras glädje. Tänk dig själv att få fira jul med Sveriges vackraste västgötaspets, president Vaira Freiberga. Bättre kan det inte bli!

Prata om att vara populär. Jag har full förståelse för deras glädje. Tänk dig själv att få fira jul med Sveriges vackraste västgötaspets, president Vaira Freiberga. Bättre kan det inte bli!

Oh, vad glad min Ex-matte Gunnel blev när jag kom för att fira jul hos henne. Det har jag full förståelse för. Jag var också naturligtvis väldigt glad att få återse henne. Vi har ju inte setts sedan Tånga hed i våras.

Oh, vad glad min Ex-matte Gunnel blev när jag kom för att fira jul hos henne. Det har jag full förståelse för. Jag var också naturligtvis väldigt glad att få återse henne. Vi har ju inte setts sedan Tånga hed i våras.

(78)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar