Annons

Annons

Det du aldrig tidigare har sett

Jag ville ha en trevlig bild vid frukostbordet, när min Agnes var hemma för någon månad sedan. Varken min Agnes eller jag hann rätta till våra vackra ansiktsdrag, innan den inkompetente fotografen knäppte av en bild.

Jag ville ha en trevlig bild vid frukostbordet, när min Agnes var hemma för någon månad sedan. Varken min Agnes eller jag hann rätta till våra vackra ansiktsdrag, innan den inkompetente fotografen knäppte av en bild. Agnes rör på på sig och blev suddig och jag ser inte charmig ut.

Ofta får jag höra vilka bra bilder husse tar. Det gör han inte. Bara för att visa hur fel du har, så ska jag idag visa en serie medelgoda bilder hämtade från hans alldeles för dyra kamera.

Nu kanske du frågar dig varför jag inte har valt ut de sämsta alstren, om jag nu vill visa dig hur kass min husse är. Det ligger nämligen till så här:

Annons

De riktigt dåliga bilderna har min husse haft den goda smaken att slänga.

De, som han tycker, riktigt bra bilderna är med på en vandringsutställning. Amatörfotografens vanligaste misstag, heter den utställningen.

Kvar för mig att visa är de medelgoda, eller rättare sagt de medeldåliga, bilderna.

Kan jag inte då skaffa en bättre fotograf? Tyvärr är det så ordnat, att jag tar hand om min husse 24/7 och som ren terapi så får han gå och knäppa lite med kameran. Det skulle ju inte göra så mycket, men han propsar på att han ska ha sina bilder med på min blogg. Eftersom jag är så himla snäll, så låter jag honom hållas, bara jag får välja vilka bilder som ska med. Det är inte lätt, för jag har inte så mycket att välja emellan.

Men nu kan du själv se vilket arbete jag måste lägga ner, för att min blogg ska bli det den är (=världens bästa blogg).

Hej så länge

Vaira

Ett bra porträtt på mig är aldrig fel att ha i arkivet. Jag hade tänkt mig ett där huvudet varit still och där jag inte blundade. Så tänkte inte fotografen.

Ett bra porträtt på mig är aldrig fel att ha i arkivet. Jag hade tänkt mig ett där huvudet varit still och där jag inte blundade. Så tänkte inte fotografen.

Eftersom vi ska flytta, så kanske det skulle kunna vara kul med en bild på mig och min utsikt över min sjö. Att ta den bilden en dimmig dag, då inte sjön syns, säger mycket om fotografen.

Eftersom vi ska flytta, så kanske det skulle kunna vara kul med en bild på mig och min utsikt över min sjö. Att ta den bilden en dimmig dag, då inte sjön syns, säger mycket om fotografen.Dessutom blinkar jag.

Naturligtvis vill jag att min hemliga stig ska förevigas för framtida forskning. Lika naturligtvis ska jag komma springande lite elegant på stigen. Det var uppdraget till min husse. Ser du den grå sudden nere till höger? Det är jag Vaira. Fy vilken kass fotograf!

Naturligtvis vill jag att min hemliga stig ska förevigas för framtida forskning. Lika naturligtvis ska jag komma springande lite elegant på stigen. Det var uppdraget till min husse. Ser du den grå sudden nere till höger? Det är jag Vaira. Fy vilken kass fotograf!

Husse har som hobby att fotografera soluppgångar. Ibland vill han att jag ska vara med, bara för att solen ska blekna lite, tror jag. Men vad är detta? Ingen sol. Ingen uppgång. Dessutom knäppte han just när jag står och spanar efter fiskar.

Husse har som hobby att fotografera soluppgångar. Ibland vill han att jag ska vara med, bara för att solen ska blekna lite, tror jag. Men vad är detta? Ingen sol. Ingen uppgång. Dessutom knäppte han just när jag står och spanar efter fiskar.

När husse var i Seattle i julas, så fick han i uppdrag att fotografera hemma hos min Davids familj i deras hus. Vad kommer han dragandes med? Jo, en bild på en katt, en Simon, som ligger i min husses säng. Vem vill se något sådant?

När husse var i Seattle i julas, så fick han i uppdrag att fotografera hemma hos min Davids familj i deras hus. Vad kommer han dragandes med? Jo, en bild på en katt, en Simon, som ligger i min husses säng. Vem vill se något sådant?

Hur bor min Sabrina och min Agnes i Toulouse? Husse fick i uppdrag att dokumentera deras hem. Och hem kom min husse med en bild på en gigantisk katt, en Diva, som ägs av Sabrina. Inte ens en bild på Divas matskålar fick jag.

Hur bor min Sabrina och min Agnes i Toulouse? Husse fick även i uppdrag att dokumentera deras hem. Och hem kom min husse med en bild på en gigantisk katt, en Diva, som ägs av Sabrina. Inte ens en bild på Divas matskålar, som måste vara intressanta, fick jag.

(56)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar