Annons

Annons

Det ska komma med mera

Idag är bara en liten teaser (=grejer så du ska bli nyfiken). De mer uttömmande reportagen kommer bra mycket senare. Jag har nämligen bråttom idag. Statsbesök på gång i främmande land.

Under en paus i fotograferandet av min Evan och min Emily togs denna bild. Min David fick vara med på den och så försåt Aurignacs skönhet, jag Vaira. Min Stephanie höll sig borta. Utsikten är grann, eller hur? Det kommer mera sedan.

Igår ägnade vi oss åt att fotografera min husses barnbarn till deras årsbok. Hur husse kunde bli den utvalda fotografen till detta, beror väl på att min David är född i Småland och att min husse inte debiterar den allra närmaste släkten något. Mer om dessa bilder senare.

Annons

Vi fick också storbesök. För första gången efter de hade gift sig, kunde jag välkomna min Agnes och min Sabrina till mitt palats. Då kan man grilla och fördiska. Mer om detta senare.

Det finns också massa oredovisade bröllopsbilder. Mer om dessa bilder senare.

Nu avgår snart min presidentlimousine till ett avlägset (1,6 timmars bilfärd) grannland.

Hej så länge

Vaira

Nu förflyttar vi oss till ett annat fotoställe. Vart? Ja, det vet jag inte, men det finns många i Aurignac. Det kommer mera sedan.

Varför kommer vigselförrättaren tågande med två barn till min Agnes och min Sabrina? Är det så man får barn när man har gift sig? Och varför plöjer man med oxar på väggmålningen? Är traktorerna ute och blockerar motorvägarna? Och varför sitter bröllopsvittnena Imogen och Anja och pratar mitt under den högtidliga akten? Svaret på alla dessa frågor kommer senare.

(36)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar