Annons

Annons

Det var en riktig skräpdag igår

Det blev inte en full kärra, men lite blev det allt. Fast jag kan avslöja att det finns mycket kvar som måste bort, innan jag tar min husse med mig och flyttar till Aurignac. Resurshusse stänger grinden till kärran och sedan bar det av till återvinningscentralen (= soptippen).

Äntligen blev det lite fart på min husse. Det berodde på att min resursfamilj hade tillgång till en släpkärra. Släpkärror får tydligen min husse att vakna till. Varför, undrar du kanske.

Det är ganska enkelt. Den släpkärran som min resursfamilj hade, var en sådan som går mellan ett valfritt hus och soptippen. De valfria husen denna gång var Charlies hus och mitt hus.

Annons

Från Charlies hus kördes det kvistar och löv. Då var inte jag med. Från mitt hus kördes det skräp. Bara skräp. Massor med skräp. Det beror på att jag har skräp överallt.

Som du lätt förstår, så kör man inte allt skräp på en dag, när man har ett sådant gediget lager med just den varan. Igår koncentrerade vi oss på lite grejer från vedboden och trädgården. Dessutom plockade vi med lite skräp som redan låg i sopsäckar.

När min resurshusse och min husse åkte till soptippen, så hjälpte jag min resursmatte att packa lite ved från vedboden. Charlie fick sitta i sin bur i sin bil, så han följde med till soptippen, kan man säga.

Besöket avslutades med en promenad i skogen, så även Charlie kunde springa av sig lite. Han har ju ingen skog, så han får låna min. Jag är alltid snäll mot honom, fast vi är bara vänner.

Bara för att min resurshusse hade varit så vänlig och kört skräp, så fick han en fin present av mig. Han fick det bästa han vet. Han fick klippa mina klor!

Hej så länge

Vaira

Jag instruerar (=berättar för) resursmatte, vad hon hittar veden i vedboden. Det var tur för henne att jag stannade hemma, annars hade det nog inte gått så bra.

Om inte resurshusse hade varit med på soptippen, så hade det nog inte gått alls. Jag var ju inte med och min husse hade nog varit totalt borta utan mig.

Charlie behöver nog lite Aurignacträning. Han tror att man ska gå på bakbenen när man är kopplad. Jag drar inte alls, när jag är kopplad vill jag påpeka. Utan att skryta förstås. Jag anser att min Aurignacträning är färdig, så jag bör gå okopplad.

Du ser själv hur Charlie biter mig i örat när vi är ute och springer. Fast jag sade ifrån ordentligt, så sedan gick det lite bättre. När ska han lära sig?

Så här ska det se ut. Han får gärna springa jämte mig, bara han inte bits. I bakgrunden ser du resurshusse, som har kommit ohjälpligt efter. Han är inte bra på budföring.

Det bästa är att låta Charlie springa i förväg, då riskerar man inte att bli biten, eller att få ett slag av de fladdrande öronen.

(50)

1 kommentar

 


Annons

Annons

Laddar