Annons

Annons

Detta har husse gjort i Toulouse

Min husse passade på att titta i en kakelaffär hurdant kakel som skulle vara lämpligt i presidentpalatset i Aurignac. ”Det här blir nog bra”, sade min husse till min Agnes.

Min husse passade på att titta i en kakelaffär hurdant kakel som skulle vara lämpligt i presidentpalatset i Aurignac. ”Det här blir nog bra”, sade min husse till min Agnes.

Vad har min husse sysslat med i Toulouse? Ja, jag vet ju att han letar efter ett presidentpalats, men vad har han gjort mer? För att få svar på detta, så skrev jag ett brev till min husse.

Hej min husse

Hur mår du? Jag mår bra. Charlie är riktigt snäll nu. Min resursfamilj är snälla också. Jag är snällast.

Vad har du gjort i Toulouse? Kan du inte skicka lite bilder, så jag får se vad du har gjort?

Hälsa till min Agnes och min Sabrina.

Hälsningar Vaira

Min husse var inte sen att lyda mig. Det kom en drös med bilder. Du kan ju se själv vad han har sysslat med. Eller vad han tycker att jag ska se.

Annons

För övrigt kommer min husse hem idag. Det ska bli roligt, men också arbetsamt. Han är inte alltid så lätt att ta hand om, särskilt när han har varit på grönbete.

Hej så länge

Vaira

”Är du alldeles från …”, replikerade min Agnes. ”Det är det här du ska ha. Det tycker nog Vaira också!” Jag håller nog med min Agnes.

”Är du alldeles från …”, replikerade min Agnes. ”Det är det här du ska ha. Det tycker nog Vaira också!” Jag håller nog med min Agnes.

I Toulouse har de trädkatter. De sitter där hela dagarna, ända tills de går ner. Helst hade jag sett att jag sluppit fler bilder på katter.

I Toulouse har de trädkatter. De sitter där hela dagarna, ända tills de går ner. Helst hade jag sett att jag sluppit fler bilder på katter.

Husse var på Imogens pub Wilde Rose igår. Det är en pub där jag tidigare har gjort stor lycka. Min husse träffade Annija, som jag också minsann har träffat. Hon kan uttala mitt namn rätt, alldenstund hon är från Lettland, liksom min namne och presidentkollega Vaira Freiberga. Hoppas äppeljuicen de har i glasen var god.

Husse var på Imogens pub Wilde Rose igår. Det är en pub där jag tidigare har gjort stor lycka. Min husse träffade Annija, som jag också minsann har träffat. Hon kan uttala mitt namn rätt, alldenstund hon är från Lettland, liksom min namne och presidentkollega Vaira Freiberga. Hoppas äppeljuicen de har i glasen var god.

Skylten till vänster betyder att hundar absolut inte får vara kopplade. Lägg också märke till att det går omkring vita kossor som sköter gräsmattorna. Kossan stod på precis samma ställe jag senast var i Toulouse. Konstigt.

Skylten till vänster betyder att hundar absolut inte får vara kopplade. Lägg också märke till att det går omkring vita kossor som sköter gräsmattorna. Kossan stod på precis samma ställe jag senast var i Toulouse. Konstigt.

Min Agnes ser lite efterstänksam ut, när hon beundrar en bild på Fotografiska Museet i Toulouse. Jag har inte varit där inne, men min husse och jag brukade gå förbi där under våra morgonpromenader. Museet ligger i ett gammalt vattentorn. Nu vet du det.

Min Agnes ser lite efterstänksam ut, när hon beundrar en bild på Fotografiska Museet i Toulouse. Jag har inte varit där inne, men min husse och jag brukade gå förbi där under våra morgonpromenader. Museet ligger i ett gammalt vattentorn. Nu vet du det.

En del affärer i Toulouse är väldigt fina och goda. Jag kan fortfarande känna doften från den här butiken. Jag har gått förbi (tyvärr) den många gånger när jag var i Toulouse. Någon gång hoppas jag att jag kan få gå in.

En del affärer i Toulouse är väldigt fina och goda. Jag kan fortfarande känna doften från den här butiken. Jag har gått förbi (tyvärr) den många gånger när jag var i Toulouse. Någon gång hoppas jag att jag kan få gå in.

Nu har jag fått det bekräftat. Hundvalpar är svarta. Jag kommer inte ihåg att jag var svart, men det var jag nog innan jag fick min vackra färg jag har nu. Jag undrar vad Charlie ska få för färg när han blir stor?

Nu har jag fått det bekräftat. Hundvalpar är svarta. Jag kommer inte ihåg att jag var svart, men det var jag nog innan jag fick min vackra färg jag har nu. Jag undrar vad Charlie ska få för färg när han blir stor?

(63)

2 kommentarer

 


Annons

Annons

Laddar