Annons

Annons

Detta hemska hände i Sverige

President Trump vet något som ingen annan vet. Han vet vad som hände i Sverige. Han lär ha hämtat sin alternativa sanning från världens enda alternativa sanningsspridande tv-kanal. Fox News. Bra kanal. Bara alternativ sanning.

President Trump vet något som ingen annan vet. Han vet vad som hände i Sverige. Han lär ha hämtat sin alternativa sanning från världens enda alternativa sanningsspridande tv-kanal. Fox News. Bra kanal. Bara alternativ sanning. (Skärmdump från Expresses.se)

Sverige är ett varnade exempel. Dåliga människor. Massa muslimer. Det lär finnas kristna och judar också. Otäckt. Men vad hade hänt? President Trump han vet, men för er andra kan jag berätta om alla otäcka saker som hände i Sverige.

Annons

Tänk att en sådan betydelsefull person som USA:s president nämnde lilla Sverige, när han spred sina sanningar i Florida. Han vet minsann.

– Ni ser vad som hände i Sverige i går kväll. I Sverige! Där tog man in många personer och där har man problem som man aldrig har sett förut, säger Trump.

Tydligen vet Trump något som svenska säkerhetspolisen, polisen eller ens den amerikanska ambassaden i Sverige vet. En stor man. En allvetare. Fantastisk människa.

För att alla ska få veta vad som hände i Sverige, så ska jag sammanfatta de mest dramatiska händelserna.

Dagen började med att solen gick upp. Där får man passa sig, för senast solen gick upp var det i Finland och Lettland och det vet man ju hurdana de är. Förskräckliga människor. Man förstår inte vad de säger. Utom Annija (som är från Lettland), för hon pratar engelska till mig.

Sedan när jag såg gullig ut, när jag tog ut min husse på morgonpromenaden, så fick jag inte godis ändå. Sådan är min husse. Förfärlig människa.

Så förflöt dagen som vanligt. Inte mycket dramatik där inte. Senare på kvällen tittade vi på tv och då kom våldet. I direktsändning fick vi se den ena dödsskjutningen efter den andra. Min husse tittade nämligen på en amerikansk polisserie på tv.

Fast det blev värre framåt kvällen. Då visades vad som kan hända om man öppnar dörren för utlänningar. Det var nämligen melodifestivalen, där för övrigt ingen låt var rätt. Dåliga låtar. Fel låt vann igen.

När jag låg där i tv-soffan och försökte stänga av både öron och ögon, så blev jag utstirrad av utlänningarna i akvariet. Det bebos nämligen av guldfiskar. Hemska varelser. De invaderade oss från Östasien. Syns tydligt. De ser inte ut som oss. Fula. Kommunister.

Det var skönt, när vi äntligen gick och lade oss i min säng för att sova. En hemsk dag. Förfärlig.

Det var det som hände i Sverige. I Sverige!!

Hej så länge

Vaira

Den första katastrofen som hände mig, var när jag inte fick något fodis, fastän jag såg gullig ut. Hade du kunnat motstå mig? Jag trodde väl det.

Den första katastrofen som hände mig, var när jag inte fick något godis, fastän jag såg gullig ut. Hade du kunnat motstå mig? Jag trodde väl det.

Javisst, solen är välkommen i Sverige när den går upp. Fast du ska veta att den kommer från utlandet. Inte att lita på.

Javisst, solen är välkommen i Sverige när den går upp. Fast du ska veta att den kommer från utlandet. Inte att lita på.

I tv-soffan fick jag först genomlida dödsskjutningar på löpande band. Sedan blev det värre. Det blev melodifestivalen. Så blir det när man släpper in utlänningar i vår svenska tv. Otäckt. Uselt.

I tv-soffan fick jag först genomlida dödsskjutningar på löpande band. Sedan blev det värre. Det blev melodifestivalen. Så blir det när man släpper in utlänningar i vår svenska tv. Otäckt. Uselt.

Inte nog med vad som visas på tv, man har dessa fiskar som stirrar på dig hela tiden. Alla från utlandet. De lever bara på bidrag. Jobbar inget. Bara tigger. Och stirrar.

Inte nog med att jag får lida av vad som visas på tv, man har dessa fiskar som stirrar på dig hela tiden. Alla från utlandet. De lever bara på bidrag. Jobbar inget. Bara tigger. Och stirrar.

Äntligen kväll. Varför ligger jag inte i min säng, undrar du nog. Jo, min husse bredde ut sig i den. Fast det blev ändring framåt natten, då jag intog min rättmätliga plats under täcket.

Äntligen kväll. Varför ligger jag inte i min säng, undrar du nog. Jo, min husse bredde ut sig i den. Fast det blev ändring framåt natten, då jag intog min rättmätiga plats under täcket.

(209)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar