Annons

Annons

En ensam husse klarar inget

Igår skickade jag min husse ensam på en väldigt viktig resa. Han skulle hämta min David, min Stephanie, min Evan och min Emily vid den lilla stationen i Toulouse. På grund av 34 varma Celsiusar så ville inte jag följa med. Min husse fick åka ensam och jag vaktade istället det nystädade huset.

Här, utanför den lilla stationen i Toulouse, var min husse parkerad i över en timme, fastän man bara fick stå en minut. Utländska skyltar och fyrvägsblinkers skulle vara ett säkert sätt att undvika bortbogsering.

Vad gör då min husse, när han kommer till den lilla söta stationen? Jo, han missar infarten till parkeringshuset, så han parkerar på minutparkeringen ”släppa av och ta på”. Där kan man riskera att bli bortbogserad. Min husse trodde att om han sätter på fyrvägsblinkers och dessutom har en utlandsregistrerad bil, så låter nog de honom vara. Tyvärr fick han rätt. Hade jag varit med, så hade vi allt hittat parkeringshuset.

Annons

Efter 57 minuters väntande så kom tåget. Min husse hade jättesvårt att hitta mina gäster bland alla andra passagerare. Det hade inte jag haft. Efter att ha tagit en suddig bild på sin familj, så glömde min husse bort att fotografera.

Nu vet du varför det inte finns några bilder när jag välkomnar mina hedersgäster å det alla hjärtligaste till mitt nystädade palats. Jo, jag kände allt igen dem. Det finns inga bilder när jag sitter under bordet och håller ställningarna. Det finns inte heller några bilder när jag fördiskar inte mindre än fem tallrikar köttfärssås och spagetti (som var beställt av min Emily och min Evan).

Den spännande jordgubbs- och gräddätning i soffan är inte heller förevigad.

Inte ens promenaden upp till slottet finns det några bevis på. Jag hoppas det blir bättre idag.

Hej så länge

Vaira

Här kommer den effektivaste flugfångaren i hela Frankrike. Tidigare hade de susat fram i 325 km/tim, men in på stationen gick det minsann långsamt. Skulle mina gäster finnas med på tåget?

Där är de ju! Denna suddiga bild, var den sista min husse lyckades ta. Precis längst upp till vänster, kan du se en halv min David. Min Emily tittar fram ur sim mammas Stephanies huvud. Min Evan syns däremot bra.

Oj, oj, oj vad många det kom med Pariståget. Men jag ser min Steph, min Evan och min Emily. Uppe i vänstra hörnet kan man skymta min David.

(47)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar