Annons

Annons

En förtjänad paus i tv-soffan

Som jag har slitit. Golvet är lagt i tv-rummet (av resurshusse). Både tv:n och tv-soffan är på plats. Resursfamiljen med Charlie förlustar sig i Toulouse. Vad passar bättre då än att jag tar en synnerligen välförtjänt paus idag i min tv-soffa. Den har jag verkligen längtat efter. Nu ska jag vila ögonen.

Här ligger jag och nästan somnar. Som du kanske ser, så står det lite grejer på hyllan bakom soffan som inte ska stå där. Bordet är fel och det finns inga tavlor på väggarna. Min Agnes har bestämt att det bara ska vara svartvita fotografier. Tv:n har bara franska program på franska, men med lite tur kan min husse knappa in originalspråket, som kan vara engelska eller så. Fast huvudsaken är att soffan är på plats.

Hej så länge

Vaira

(115)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar