Annons

Annons

En jättetårta till min husse

Tidigt idag på morgonen väcktes min husse och jag av vacker skönsång, som kom från två väldigt snälla flickor. Det var inte bara sång de kom med. De hade också med sig en rejäl tårta och dessutom presenter till min husse.

Vackra flickröster väckte min husse och mig där vi låg i min säng och sov djupt. Turligt nog hade vi somnat om efter första morgonpromenaden och även min frukostpromenad. Oj, vad vi blev överraskade när mina flickor kom!

Men, tänker du säkert, är inte detta att kasta pärlor för svinen? Nej inte! Tvärtom skulle jag vilja säga. Tårtan kommer att generera många fördiskar innan den är slut.

Men presenterna till din husse, var inte de onödiga i alla fall, tänker du när du ser bilden när han har på sig de fina presenterna. Inte alls, protesterar jag med skärpa. Som du ser fick han ett sommaroutfit med stiliga shorts, små korta sockor och en äkta t-shirt som Andy Warhol har gjort. Detta sammantaget gör att jag inte behöver skämmas över min husses kläder i alla fall, när vi tar en sväng på stan en solig dag. Det är alltså en klar vinst för mig!

Annons

Idag är det dock ingen solig dag. Det regnar som bara den och temperaturen har störtdykt till bara 10 grader. Detta beror på att NÅGON (HAN som bestämmer över allt) inte tycker att min husse ska ha det för bra på sin födelsedag. Sedan att alla andra drabbas också, tänker HAN inte alls på.

Fast det spelar ingen roll, för jag har min Agnes och min Sabrina här. I morgon ska jag blogga igen, så du får se hur jag har haft det i helgen.

Hej så länge

Vaira

Titta vilken fin tårta flickorna har gjort till min husse. Du ser att detta är sista gången som min husse fyller år som varande historiskt minnesmärke. Nästa år blir han ett förhistoriskt minnesmärke!

I matrummet var frukosten dukad. Flickorna hade varit uppe och gjort scones. Av scones blir det goda smulor och av tårta blir det fördisk!

Här ser du min husse iklädd sin nya sommaroutfit. Jag tycker nog han blev ganska stilig. Bananer är dessutom goda att äta.

Fördisk av tårttallrik. Ja, tårtan innehöll bananer, men det var nog sockerkakan och grädden som var det bästa. Felet är att fördisken tar slut så fort. I morgon ska jag visa dig mer fördisk! Färgfläcken syns inte, för den är på andra sidan av rumpan.

(119)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar