Annons

Annons

En väldigt sorglig födelsedag

Ett ljus lyser upp lite på min Pers grav och det kanske får oss att minnas.

Ett ljus lyser upp lite på min Pers grav och det kanske får oss att minnas hur min Per lyste upp vår tillvaro, när han var i livet.

Idag skulle det ha varit fest, för det är en födelsedag. Men istället är det sorg, för det är min Per som skulle ha fyllt 44 år. Det enda vi kan göra är att tända ett ljus på hans grav.

Min husse och jag åkte till Heda igår för att tända ett ljus. Det är ingen att fira, men väl ett sätt att komma ihåg Per för allt han betydde för oss. Jag hade bara känt honom knappt ett halvår, men han blev min bästa vän med en gång.

Annons

För husse är det värre, eftersom min Per var hans son. Fast livet måste gå vidare för oss som är kvar. Vi får försöka leva på alla de fina stunder som min Per gav oss.

Vaira

olen går ner vid Heda kyrkogård. Ibland känns det som den aldrig ska gå upp igen, men imorgon är det en ny dag. Fast det blir aldrig samma utan min Per.

Solen går ner vid Heda kyrkogård. Ibland känns det som den aldrig ska gå upp igen, men imorgon är det en ny dag. Fast det blir aldrig samma utan min Per.

(128)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar