Annons

Annons

Ensamt ute – sällskapigt inne

Ser du en vacker västgötaspets i kasst väder? Ser du något sällskap? Precis! Västgötaspetsen ser du, men sällskapet ser du inte. Jag var alldeles ensam under min promenad idag, om man inte räknar med min husse. Det gör man inte gärna.

Ser du en vacker västgötaspets i kasst väder? Ser du något sällskap? Precis! Västgötaspetsen ser du, men sällskapet ser du inte. Jag var alldeles ensam under min promenad idag, om man inte räknar med min husse. Det gör man inte gärna.

Idag var det stört omöjligt att få med mig min flock ut på promenad. Kan ha berott på att veklingarna inte uppskattar störtregn och blåst. Husse tvingade jag med mig, men honom har jag ju dresserat ett bra tag nu. Det var ganska tomt i skogen också.

Annons

När min husse och jag tog vår morgonpromenad, så föredrog de amerikanska gästerna + en till att stanna inne. Det var alltså bara vi två, som traskade iväg och lämnade stugvärmen.

De vanliga rådjuren och hararna var tydligen också hemma hos sig. Helt tomt var det dock inte. Glatt skällande lyckades jag att valla upp en ekorre i en tall. En sak att vara stolt över i alla fall, denna blåsiga dag.

När vi kom hem för att äta frukost, satt alla redan och vräkte i sig sin mat.

Jag har en glad nyhet också. Det bara hampade sig så att vi råkade befinna oss på Mjölby central 20.14 igår. Gissa vem som råkade komma med ett tåg som råkade komma just då? Jo, det var min Agnes. Hon behövde tröst av en Vaira (=jag), eftersom hon just hade spelat om bronsmedaljen i Rugby SM. Hon kom hem utan medalj.

I vilket fall som helst, så blev det hastigt och lustigt en till tallrik att fördiska för mig. En plikt som jag gärna utför.

Jag undra vad vi ska göra idag. Jag vill nog sova i någons knä.

Hej så länge

Vaira

Det är inte sommar precis, snarare höst, kallt, blåst och regn. Så här ser kameran det om man står inne, håller ut kameran och trycker på knappen. Kanske stiligt på bild, men gå för all del inte ut i det här vädret.

Det är inte sommar precis, snarare höst, kallt, blåst och regn. Så här ser kameran det om man står inne, håller ut kameran och trycker på knappen. Kanske stiligt på bild, men gå för all del inte ut i det här vädret.

Just färdig med de första fyra tallrikarna. Min mat får vänta tills jag har fått all fördisk. Plikten framför allt, som gamle Gustav VI Adolf sade.

Just färdig med de första fyra tallrikarna. Min mat får vänta tills jag har fått all fördisk. Plikten framför allt, som gamle Gustav VI Adolf sade.

Ser du vad många vi är? En skymd Astrid, en Eloise, min Agnes och en Lars. Min husse finns också, men han befinner sig på rätt sida om kameran. Jag försöker skynda på min Agnes, så jag kan få resterande fördisk.

Ser du vad många vi är? En skymd Astrid, en Eloise, min Agnes och en Lars. Min husse finns också, men han befinner sig på rätt sida om kameran. Jag försöker skynda på min Agnes, så jag kan få resterande fördisk.

(56)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar