Annons

Annons

Ett år sedan vi miste vår Per

Idag för ett år sedan miste vi vår Per för alltid. Det är inget som man firar, men en dag att minnas allt trevligt vi hade med min Per.

Att besöka min Per var alltid en fröjd. Jag blev klappad hela tiden och jag fick alltid rikligt med fördisk. Nu finns ingen Per mer. För ett år sedan dog min Per plötsligt ifrån oss. Vi saknar honom så.

Nu äntligen är allt klart vid min Pers grav. Min snälla resursfamilj var där med min Pers gravsten, som inte hann bli klar innan vi flyttade till Frankrike. Det är skönt att ha en så snäll resursfamilj.

Annons

De har också gjort min Pers farfars och farmors sten fin och hade med sig blommor både till min Per och farfar och farmor.

Det har hänt mycket under året som gått sedan min Per dog. I hans hus i Mantorp har det flyttat in en ny familj och mitt presidentpalts i Tranås är sålt och rivet. Jag själv har flyttat till Frankrike, för min husse såg ingen anledning att bo kvar, när det inte bodde någon Per i närheten.

Nu får jag hoppas att året som kommer blir lite roligare. Att mitt nya palats ska bli färdigt, så jag kan få en bättre matplats i det nya köket.

Hej så länge

Vaira

Efter ett år är min Pers gravsten äntligen på plats. Det är min snälla resursfamilj som har sett till att den finns där. När jag flyttade till Frankrike, så var inte stenen klar än. Det är min snälla resursfamilj som har haft med sig de fina blommorna också.

Här vi Heda kyrka har vi vår familjegrav. I den vilar många generationer. Per, som dog alldeles för tidigt, är den första i sin generation.

(143)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar