Annons

Annons

Ett stort GRATTIS till min David

Så här såg min David ut i somras. Jämte honom står min Evan. Min Emily, min Stephanie och min Agnes är nere vid badbryggan vid Hästholmens badplats. De badade inte. Då var min David inte 42 år. Det är han idag.

Så här såg min David ut i somras. Jämte honom står min Evan. Min Emily, min Stephanie och min Agnes är nere vid badbryggan vid Hästholmens badplats. De badade inte. Då var min David inte 42 år. Det är han idag. Visst ser det skönt ut med sommar?

Idag är det en av årets viktigaste dagar. Min David fyller nämligen år. Eftersom han fyller år ända i Amerika, så kan ju inte jag gratta honom personligen. Jag är nämligen i Tranås.

David har bott i USA jättelänge. Han flyttade dit redan före tideräkningens början (=min födelse). Han bor i en stad som heter Bothell, som ligger precis utanför Seattle. Där arbetar han som programmerare (=leker med datorer).

Annons

Anledningen till att han bor där, och fyller år där, är att hans fru Stephanie och två barn, Evan och Emily, också bor där. De var här i somras när min Per hade dött, så jag har träffat dem allihop.

Jag tror att man får en fin tårta även i USA när man fyller år. Fast jag vet inte om det finns falukorv, så David kan kanske inte kan få en så där god tårta, som jag får på mina högtidsdagar. Fast jag vill säga till min David: hade du varit här, så hade du fått fördiska och även låna ett tuggben av mig.

Så vad jag vill framföra är

ETT STORT GRATTIS TILL MIN DAVID PÅ 42-ÅRSDAGEN!

Har du tänkt på att jag är sex år och min David 42. Ett hundår är sju människoår. Tar du 7×6 så blir det 42. Min David och jag är lika gamla!

Hej så länge

Vaira

Den här rosen skulle jag gärna vilja ge till min David på hans födelsedag. Fast det går inte. Min David är inte här och rosen har vissnat. Men han kan ju få bilden!

Den här rosen skulle jag gärna vilja ge till min David på hans födelsedag. Fast det går inte. Min David är inte här och rosen har vissnat. Men han kan ju få bilden!

Här är från i somras då även min Sabrina var här med min Agnes. Jag är inte med på bilden, eftersom jag inte tycker om de där elektriska tennisracketarna. Jag gick in istället, så kunde de jaga getingar för sig själva.

Här är från i somras då även min Sabrina var här med min Agnes. Jag är inte med på bilden, eftersom jag inte tycker om de där elektriska tennisracketarna. Jag gick in istället, så kunde de jaga getingar för sig själva.

Vad gör man då i USA? Jo, i USA ägnar man sig åt att göra pepparkakor. Det är precis vad min Emily, min David och min Evan gör hemma i köket i Bothell.

Vad gör man då i USA? Jo, i USA ägnar man sig åt att göra pepparkakor. Det är precis vad min Emily, min David och min Evan gör hemma i köket i Bothell för ett par år sedan. De håller nog på än idag.

Min husse var stolt över två adventsstjärnor och en adventsljusstake. Jag måste erkänna att hans son David med familj har lyckats bättre med sitt hus.

Min husse var stolt över två adventsstjärnor och en adventsljusstake. Jag måste erkänna att hans son David med familj har lyckats bättre med sitt hus.

Så här vill min husse minnas David. Här är han bara fyra år. Han blev fotograferad när han och hans nalle var på besök inne i stan.

Så här vill min husse minnas David. Här är han bara fyra år. Han blev fotograferad när han och hans nalle var på besök inne i stan. Min husse är så gammal, så han tycker att allt var bättre förr.

(51)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar