Annons

Annons

Ett stort tröttsamt jättemisstag

Oj, oj, oj så det kan bli. I går blev min husse så trött av allt arbete, så han orkade inte hjälpa mig med en enkel blogg. Jag har ju lite svårt att skriva med tassarna på ett vanligt tangentbord. Nu var det inte eget arbeta han blev trött av, utan av andras.

Det här tyckte min husse var tröttande. Jag visade Charlie hur man inte ska gå gå över bron på min djungelstig. Räcket har man så man inte ska trilla ner i den rytande floden under bron, inte sitta eller stå på. Till vänster kommer man till Abri, som är där grottan ligger. Village (betyder storstaden) till höger, är där jag bor.

Nu vill du förstås väldigt gärna veta vad min husse arbetade med, som var så tröttsamt. Det var framför allt fyra saker han koncentrerade sig på i går.

  1. Han tittade på när min resursmatte diskade och lagade mat.
  2. Han tittade på när min Agnes lagade mat, drack kaffe och illuminerade gasledningen i paradvardagsrummet.
  3. Han tittade på när min resurshusse slet och lade ett fint golv i paradvardagsrummet.
  4. Han tittade på när jag visade Charlie djungelstigen, den jämte floden, mellan vägen och museet.

Allt detta tittande gjorde min husse så till den vida pass trött, att han ”glömde” bort min blogg. Jag ber såååå mycket om ursäkt för det.

Annons

Idag ska dragkärran från IKEA anlända från Toulouse mellan 13.00 och 13.30 med ersättningsgrejer för de felaktiga köksprylarna. De har faktiskt angett säsongens mest exakta tidpunkt då de ska komma.

På dragkärran ska det finnas:

  1. En riktigt tillverkad diskbänk.
  2. En skåpslucka utan flisa borta.
  3. En kran som är samma som vi beställde.
  4. En alldeles hel diskmaskin som man kan diska i.

På fredag mellan klockan 08.00 och 08.30, ska det anlända en montör, som ska montera allt.

Nu ska det bli spännande att se när de verkligen kommer och vilka saker de har med sig. Kan det vara så att IKEA har bättrat sig när det gäller leveranser och tider? Kan man i så fall hoppas på kokpotatis till köttbullarna på IKEA-restaurangen i Toulouse?

Hej så länge

Vaira

Det här tyckte min husse var tröttande. Charlie måste förstås få reda på var man kan dricka vatten i floden, så det var jag vänlig att visa honom. Charlie tyckte flodvattnet var gott.

Det här tyckte min husse var tröttande. Att titta på när min resurshusse slet med mitt golv i mitt paradvardagsrum, tröttade ut min husse fullständigt. Den vita pinnen till vänster, är min Agnes illuminerade gasledning.

Det här tyckte min husse var tröttande. Min Agnes kämpar i sig en kopp kaffe och min resurshusse kryper på golvet och lägger dit den ena golvbiten efter den andra. Vad det är som är så roligt, det vet jag inte alls. Jag och Charlie fick inte hjälpa golvläggarna.

Det här tyckte min husse var tröttande. Att här lagas det mat minsann. Det är min resursmatte, som lagar maten. Vad det är tänker jag inte berätta idag, men kanske i morgon. Så mycket kan jag säga att både Charlie och jag, tyckte fördisken var god.

(64)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar