Annons

Annons

Fin fördisk gick tillspillo i Albi

Gårdagens förnyade djurplågeri av en västgötaspets bör inte gå förbi ostraffat. Därför låg jag jämte min David i TV-soffan. Min husse fick sitta ensam och lida utan en västgötaspets. Staden Albi, som de for till igår utan att ta med sig en västgötaspets, verkar för övrigt ganska kass.

Detta är synd och skam! Så mycket fördisk som går alldeles tillspillo. Förmodligen hamnar den närande fördisken i restaurangens soptunna istället för i en västgötaspetsmage. Må de brinna i …, som lämnade mig hemma.

Som du förstår blev jag lämnad alldeles ensam i mitt palats. Du kanske inte tror mig, när jag säger att jag var inlåst i mitt palats i 36 timmar utan sällskap och möjlighet att rasta, men så var det. Ungefär.

Annons

För att göra livet uthärdigt för dig, så har jag med teknikens under sett till att jag finns med på alla bilder. Detta trots att jag inte var med i Albi.

Om Albi kan man säga att fördiskarna verkar bra, men jag kan ju inte uttala mig säkert. Jag fick ingen fördisk från Albi när jag led här hemma.

Om kyrkan i Albi kan man säga att det är världens största tegelbyggnad. Här vill jag bara med kraft hävda att jag har världens största västgötaspetspresidentsplats i Aurignac, byggd av gedigen sten. Så det så!

Det påstås också att den lilla kyrkan i Albi skulle vara väldigt tjusig inuti. På husses bilder kan man dock inte se något av det, för någon har målat på väggarna.

Parkeringsgaragen verkar dock vara trevliga och bäcken som rinner igenom staden verkar nästan vara större än forsen som går längst med min regnskogsstig i Aurignac.

Idag ska alla stanna hemma och i morgon ska här firas nationaldag igen. Dessa ständiga nationaldagar!

Hej så länge

Vaira

Parkeringsgaragen verkar trevliga. Särskilt trevliga blir de om det finns med en västgötaspets på besök i Albi. Tyvärr är jag bildfuskad dit på bilden. Jag led ju ensam hemma, istället för att ha roligt i parkeringsgarage. Jag tror att parkeringsgaraget är det mest sevärda i Albi.

Lilla entrén till bykyrkan i Albi, skulle ha blivit sååååå mycket vackrare om det hade funnits med en västgötaspets på bilden. Därför har jag satt dit mig jämte min Emily, min David, min Evan och min Steph.

Så märkvärdig är inte kyrkan. Den är bara världens största tegelbyggnad. Särskilt om man jämför med mitt palats i Aurignac, som är byggd av sten. Ser du min familj som står och tittar på kartan, för att hitta kyrkan i Albi? Jag är längre ner på trappan, bara som ett exempel hur bra bilden blir med en västgötaspets.

Ja, du ser själv. Påståendet att kyrkan skulle vara vacker invändigt är en överdrift, då man inte ser något av kyrkan. Någon har målat över hela kyrkan. Under orgeln kan man se hur trevligt det är i helvetet. Eftersom katoliker inte tycker om hundar, så har jag gömt mig bakom en bänk.

Det går bra att fotobomba en bild efter den är tagen, vilket jag visar genom att använda kopiera och klistra in funktionen. Det är min David som fotograferar sig själv och sin familj ner vid ån Tarn i Albi.

(43)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar