Annons

Annons

Finbesök av Bettan och Lufsen

Bettan jobbar på Caffis på Kungshögaskolan i Mjölby. Det är viktigaste arbetet där, säger min husse. Lufsen arbetar väl som jag, det vill säga hemma där han skäller om det kommer någon.

Bettan jobbar på Caffis på Kungshögaskolan i Mjölby. Det är viktigaste arbetet där, säger min husse, som också har arbetat där i många år. Lufsen arbetar väl som jag, det vill säga hemma där han skäller om det kommer någon.

Igår hade vi fint besök. (Alla besök vi får är fina.) Det var Bettan, hon som har Caffis på Kungshögaskolan du vet, och Lufsen som kom och hälsade på mig. Dessutom hade de med sig både tuggben och godis till mig och äppelkaka till min husse och min Agnes.

Annons

Det var första gången jag träffade dem. De var angenäma bekantskaper. Lufsen och jag sprang omkring som vildhundar i racerfart både ute och inne. Vi lyckades vika ihop de flesta mattor i små snygga högar på golvet.

Min husse och Bettan har arbetat ihop på Kungshögaskolan i många år, ända tills min husse drabbades av pension. På Kungshögaskolan gör Bettan världens godaste smörgåsar, enligt min husse.

Till min husse och min Agnes hade Bettan med sig en äppelkaka och vaniljsås. Den satt de och åt och språkade, under tiden som Lufsen och jag rusade runt. Fast ibland tog vi oss en välbehövlig paus. Jag lade märke till att min husse åt extra mycket äppelkaka med extra mycket vaniljsås på.

Hoppas att Bettan och Lufsen kommer och hälsar på snart igen. Det var både gott och roligt.

Behöver jag säga att jag sov gott i natt?

Hej så länge

Vaira

Bettan hade tuggben i sin korg. När Lufsen ägnade sig åt att nosa mig i baken, så passade jag på att ta ett ben. Det var nog meningen. Annars ställer man inte en korg på marken.

Bettan hade tuggben i sin korg. När Lufsen ägnade sig åt att nosa mig i baken, så passade jag på att ta ett ben. Det var nog meningen. Annars ställer man inte en korg på marken.

Nej men Lufsen! Vad försöker du göra? Jag vill bara påpeka att jag är en ärbar fröken. Pojkar är sig lika. Charlie är lika dan.

Nej men Lufsen! Vad försöker du göra? Jag vill bara påpeka att jag är en ärbar fröken. Pojkar är sig lika. Charlie är lika dan.

Här ser du hur Lufsen ser ut. Ungefär i alla fall. Han är lite lurvig. Ganska snygg för att inte vara en västgötaspets, måste jag säga.

Här ser du hur Lufsen ser ut. Ungefär i alla fall. Han är lite lurvig, så det är svårt att se honom ordentligt. Ganska snygg för att inte vara en västgötaspets, måste jag säga.

(49)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar