Annons

Annons

Finns det någon sol i Aurignac

Varje morgon, som det ej är molnigt eller dimma, så lyser min sol så fint på mig., när jag tar min morgonpromenad. Kommer det bli samma i Aurignac?

Varje morgon, som det ej är molnigt eller dimma, så lyser min sol så fint på mig., när jag tar min morgonpromenad. Kommer det bli samma i Aurignac?

Solen har precis gått upp, när jag tar min husse med mig på mina morgonpromenader så här års. I somras hade solen gått upp för länge sedan, när vi promenerade. Frågan är nu om det finns någon sol i Aurignac?

Annons

Som du vet så ska jag flytta snart till ett nytt palats i Aurignac. Det huset har två balkonger, enligt min husse. En åt ena hållet och en balkong åt det andra. Den ena balkongen är min paradbalkong och den andra ska bli vår frukostbalkong, säger husse. Men ser man soluppgången från någon av balkongerna? Finns det någon sjö att skåda ut över? Frågorna hopar sig, men än har jag inte fått något svar.

– Jag har inte sett solen gå upp i Aurignac än, säger in husse på den adekvata frågan.

Typiskt min husse att gå och köpa ett hus, utan först ha kontrollerat hur solen går upp och ner.

Jag undrar också om den uppgående solen lyser på mig, när jag tar med mig min husse på morgonpromenaden. Inte ens det kunde han svara på.

– Fast det är mycket varmare i Aurignac än här, insköt min husse.

Han tittar på sin onödigt dyra klocka, som han fick av min David och min Steph i julklapp.

– Du ser själv, sade han och visade klockan för mig. Visst är väl det bättre än -3 grader.

Efter att ha tittat på klockan, så är jag böjd att för en gång skull hålla med min husse.

Hej så länge

Vaira

Soluppgångar är till för att fotograferas från balkongen med min husses onödigt dyra telefon, tycker min husse. Jag brukar nöja mig med att stanna i dörren.

Soluppgångar är till för att fotograferas från balkongen med min husses onödigt dyra telefon, tycker min husse. Jag brukar nöja mig med att stanna i dörren.

Ibland går jag fram och tittar mellan staketet, som farfar har sågat ut. Fast solen ser jag bara på sommaren. Nu är den mycket längre till höger och dit ser jag inte. Fast jag kan konstatera att det är is på sjön.

Ibland går jag fram och tittar mellan staketet, som farfar har sågat ut. Fast solen ser jag bara på sommaren. Nu är den mycket längre till höger och dit ser jag inte. Fast jag kan konstatera att det är is på sjön.

Det här är vad min husse kan se. Visserligen skymmer tallen solen så här års, men man kan ju ana den. Det är fortfarande is på sjön.

Det här är vad min husse kan se. Visserligen skymmer tallen solen så här års, men man kan ju ana den. Det är fortfarande is på sjön.

Detta är vädret i min nya stad Aurignac enligt min husses alldeles för dyra klocka. Jag måste hålla med om att det ser lovande ut. Fast idag är det molnigt och det är ju en liten molntuss som skymmer solen både onsdag och torsdag. Fast temperaturen verkar lovande. Klockan visar dock inte var solen går upp.

Detta är vädret i min nya stad Aurignac enligt min husses alldeles för dyra klocka. Jag måste hålla med om att det ser lovande ut. Fast idag är det molnigt och det är ju en liten molntuss som skymmer solen både onsdag och torsdag. Fast temperaturen verkar lovande. Halkrisken verkar vara minimal. Klockan visar dock inte var solen går upp.

(58)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar