Annons

Annons

Förberedelserna tar all min tid

Här måste det bli klart till ikväll. Vad är det då ikväll som ska till och hända, undrar du kanske? Jo, det är väldigt hemligt, förstår du. Jag vill inte ens medge att det är i kväll. Jag tänker inte yppa ett ord vad som ska ske och nämner därför inget om en jubileumsfest med min Agnes och min Sabrina.

Här finns det att ta tag i. Det ska nämligen vara jubileumsfint när mitt dubbla 2-årsjubileum ska firas. Dock har jag tänkt mig att jag ska sitta i soffan, precis där jag sitter på bilden, mitt emellan mina hemliga gäster. Jag ska också ha en egen tallrik.

Om man tänker efter så är det mycket som bör firas nu. Eller rättare sagt skulle hava firats. Exempelvis var det den 31 januari två år sedan jag tog hand om min husse. Det var bara jubileum ett!

Den fössta mass var det 2-årsjubilum för min eminenta (=fantastiska) blogg.

Annons

Varför har då inte detta firats, undrar du kanske. Jo, det handlar om att tillfälle ska komma hit från Toulouse. När den stora festen kommer att ske, berättar jag inte, för det är hemligt. Jag tänker inte heller yppa ett ord om vilka gäster jag ska ha. Det skulle också vara förmätet av mig att avslöja menyn. Den är lika hemlig som menyn på Nobelmiddagen.

För övrigt kan jag berätta bara så här i förbigående att min Agnes och min Sabrina kommer i eftermiddag och de ska sova över i natt.

Dessutom har min husse har köpt både köttfärs och spagetti. Av de grejererna kan man göra en av mina favoriträtter.

Som sagt, jag avslöjar inget om hur mitt dubbla 2-årsjubileum ska firas. Det får du läsa om i morgon.

Hej så länge

Vaira

Det var den fössta mass som världen kunde läsa och beundra premiären av min blogg. Det var ju inte så att det var fössta gången jag kunde ses på Internet. Min urmatte Gunnel hade sett till att världen hade fått beskåda mig långt innan. Redan när jag var nyfödd faktiskt.

(72)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar