Annons

Annons

Första rummet klart – nästan

Det går nog framåt, men inte i racerfart. Det var matrummet som vann tävlingen: Vilket blir första rummet som är klart. Fast egentligen är matrummet bara nästan klart.

Ser du att matrummet nästan är klart? Efter bilden togs, så städades det, så det nästan såg inflyttningsklart ut.

Igår var mitt matrum i mitt palats nästan klart. Fönstren ska målas (av min husse och min Agnes) och golvet ska städas ordentligt.

Nu tror du förstås att matrummet kunde möbleras. Ja och nej, skulle jag vilja säga. Möblerna som ska till matrummet flyttades över från arbetsrummet. Dessutom flyttades alla flyttkartongerna. Nu är matrummet fullmöblerat. Dessutom kom resten av flyttlasset idag. Ett större matrum hade varit på sin plats i mitt palats.

Annons

Hur går det då för övrigt? I alla rum arbetar de lite då och då. Övre badrummet börjar bli klart. Det är bara skåp som ska målas och skåp som ska sättas upp.

Det nedre duschrummet/tvättstugan/toaletten är nästan färdigkaklat och nästan färdigmålat. Sedan är det bara handfat, toastol, dusch, tvättmaskin och torktumlare som ska dit.

Kanske, kanske att mitt palats kan bli färdigt i år. För övrigt mår vi alla bra, inklusive min husse. Idag ska de komma och se hur vi ska koppla in Internet. Kanske vi har det till jul också.

Hej så länge

Vaira

Här ser du lite bättre hur matrummet tar sig ut. Ganska stiligt, om jag får framföra min åsikt. Bilden är inte så bra, eftersom jag saknas på den.

Matrummet efter min Agnes och min husse har gått och släpat möbler och kartonger. Nyttigt med motion för dem. De behöver det båda två.

Mitt arbetsrum efter att alla kartonger och många möbler har flyttats ut. Nu är det fritt fram att måla väggarna.

Det nedre badrummet är nästan, nästan färdigkaklat, men alla grejer ska in också innan det är klart.

I det övre badrummet ska det upp ett badrumsskåp, men först ska taket målas. Golvet är färdigt, men plasten ligger där bara för taket ska målas. Skåpen ska målas också, förstås. Det får min husse och min Agnes göra.

Nu har de börjat med väggarna och taket i trappan. Det är därför det är plast över ledstången. Min husse kommer upp utan ledstång och jag också. Vi är så duktiga.

(116)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar