Annons

Annons

Framåt för Charlie och mig

Har du sett! Charlie och jag springer jämte varandra, utan att Charlie försöker nafsa på mig. Helt fantastiskt vad det har gått framåt. Lägg märke till att vi springer till min husse istället för att springa till min resurshusse (=de blå jeansen). Min husse har godis, till skillnad från min resurshusse.

Har du sett! Charlie och jag springer jämte varandra, utan att Charlie försöker nafsa på mig. Helt fantastiskt vad det har gått framåt. Lägg märke till att vi springer till min husse istället för att springa till min resurshusse (=de blå jeansen). Min husse har godis, till skillnad från min resurshusse.

Det var ytterligare en lektion i min excellenta (=bättre än bäst) Hundskola för dummies igår. De framsteg som min elev Charlie har gjort, visar att min pedagogik (=hur jag bär mig åt) är den enda saliggörande.

Annons

Efter gårdagens lektion så undrar jag varför alla skolor inte anammar (=använder) mina metoder (=morra och bita lite), om eleverna trilskas med sina lärare.

Igår lyckades Charlie springa jämte mig, utan att samtidigt försöka nafsa mig. Detta kan tyckas vara ett litet steg i Charlies uppfostran, men när det gäller Charlie så är det steget gigantiskt. Samtidigt är det ett bevis på att jag är fullkomligt outstanding (=enastående) som lärare.

Följande övningar gick kanske inte så lysande. Vid budföringen tjuvstartade Charlie ett flertal gånger. Alla väluppfostrade hundar (=jag, Vaira) vet att man ska invänta kommandot MAAAARSCH. Det gjorde jag, men inte Charlie. Han har för bråttom till det väntande godiset.

Att gå fot på en gata (=en Aurignacövning), visade sig inte vara Charlies starkaste sida. Kopplet var spänt som en sträng på en gitarr (E-strängen). Så ska det ju inte vara, så där får Charlie öva lite innan han kan hälsa på mig i mitt nya presidentpalats.

När vi kom hem efter dagens lektion, så blev det sedvanligt kaffe för mina hjälptränare (=min husse, min resursmatte och min resurshusse). Bara för att min resurshusse hade skött sig så bra i skogen, så fick han klippa mina klor. Under tiden jag låg där fast förankrad mellan min resurshusses ben, så stal Charlie mitt bästa tuggben.

Än har Charlie mycket kvar att lära, men det går framåt i alla fall. Jag vill också ännu en gång förtydliga, att Charlie och jag bara är vänner.

Hej så länge

Vaira

Charlie drar sig inte för att fuska, när vi övar budföring. Ett klarare bevis på tjuvstart har man sällan skådat. Dessutom syns ju Charlies fusk extra tydligt, när han har sin kommunalarbetarväst på sig.

Charlie drar sig inte för att fuska, när vi övar budföring. Ett klarare bevis på tjuvstart har man sällan skådat. Dessutom syns ju Charlies fusk extra tydligt, när han har sin kommunalarbetarväst på sig.

Aurignac-övningen Gå fot på gata, är väl inte Charlies starkaste sida än. Eller rättare sagt; han är helt värdelös där. Det måste inläras och övas på, annars kan ju inte Charlie komma och hälsa på mig i mitt presidentpalats i Aurignac.

Aurignac-övningen Gå fot på gata, är väl inte Charlies starkaste sida än. Eller rättare sagt; han är helt värdelös där. Det måste inläras och övas på, annars kan ju inte Charlie komma och hälsa på mig i mitt presidentpalats i Aurignac. Lite längre fram var det jag som gick fot jämte min husse. Utan koppel!

Bara för att min resurshusse hade följt mig så duktigt i skogen, så fick han en kloklippning som belöning. Min resursmatte har satt sig vid kaffebordet och Charlie håller som bäst på att stjäla mitt bästa tuggben (dock utanför bilden).

Bara för att min resurshusse hade följt mig så duktigt i skogen, så fick han en kloklippning som belöning. Min resursmatte har satt sig vid kaffebordet och Charlie håller som bäst på att stjäla mitt bästa tuggben (dock utanför bilden).

(57)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar