Annons

Annons

Från min semester i Dångebo

Trots att jag har en gammal tant att passa här i Dångebo, så är jag ju långt ifrån ensam, som du lätt kan se. Så lite som semester är det allt när jag är här. Som president kan jag ju delegera uppgifterna. Hemma har jag ingen att delegera till, vilket gör mitt arbete med att ta hand om min husse mycket tyngre.

Trots att jag har en gammal tant att passa här i Dångebo, så är jag ju långt ifrån ensam, som du lätt kan se. Så lite som semester är det allt när jag är här. Som president kan jag ju delegera uppgifterna. Hemma har jag ingen att delegera till, vilket gör mitt arbete med att ta hand om min husse mycket tyngre.

Ibland är det riktigt skönt med semester. Här finns visserligen en gammal tant (= min ex-matte) som behöver passning, men vi är fler som hjälps åt så det blir inte så mycket jobb för var och en. Litet trångt kan det förstås bli när man ska fram till henne för att vara försten upp i knät.

Annons

Tanten är litet knäpp för hon påstår att jag behöver banta – och det ska komma från henne …

Du anar inte hur litet mat jag får. Rafael som är mycket större får mycket mer mat klart orättvist! Jämför skålarna. Varför ska han få mer än dubbelt så mycket? Då kommer jag ju aldrig ikapp honom i storlek.

Dessutom vill jag påpeka att jag snarare är för mager, än för fet. Vad jag behöver är mer mat, falukorv, köttbullar och rikligt med fördisk.

Och i morse var min exm-matte lat dessutom, så då fick vi inget färskfoder. Bara torra kulor. Jag åt litet för att stilla den värsta hungern, men lämnade en del. Jag tänkte att det kan hon äta upp själv, så får hon känna på hur kul det är. Det gjorde hon inte och det kan man ju förstå. Men varför tror hon att jag gillar det? Jag vill ha en fullvärdig frukost.

Nåja, nu efter middagen tar jag mig en lur vid ex-mattes datorstol. Där sitter hon nästan hela dagarna.

Hej så länge

Vaira

(Att bilderna är så bra, beror på att det är min ex-matte Gunnel Alsterbrink som har tagit dem.)

Min ex-matte tycker att jag ska banta. Ta och titta på denna bild noga. Till vänster står Rafael och till höger står taniga jag. Vem är minst? Vem av oss behöver banta tycker du? Vem behöver mer mat för att bli lika stor som Rafael?

Min ex-matte tycker att jag ska banta. Ta och titta på denna bild noga. Till vänster står Rafael och till höger står taniga jag. Vem är minst? Vem av oss behöver banta tycker du? Vem behöver mer mat för att bli lika stor som Rafael?

Den nästan tomma skålen med ett V på är min. Den överfulla skålen till vänster är Rafaels. Det är jag som behöver bli stor. Rafael är redan stor. Skålarnas innehåll bör naturligtvis byta plats.

Den nästan tomma skålen med ett V på är min. Den överfulla skålen till vänster är Rafaels. Det är jag som behöver bli stor. Rafael är redan stor. Skålarnas innehåll bör naturligtvis byta plats.

Nu blev väl min ex-matte glad. Bara torra kulor är ingen fullvärdig mat för en president, så jag lämnade lite. Min tanke var att hon skulle smaka lite, så hon fick se hur gott det var. Det gjorde hon inte och jag fick svälta.

Nu blev väl min ex-matte glad. Bara torra kulor är ingen fullvärdig mat för en president, så jag lämnade lite. Min tanke var att hon skulle smaka lite, så hon fick se hur gott det var. Det gjorde hon inte och jag fick svälta.

Min ex-matte sitter ofta i sin datorstol, så vilar jag där, så är jag först på plats när det ska hoppas upp i knäet. Mina västgötaspetskamrater drar sig nämligen inte för att trängas. Som president bör jag alltid ha företräde.

Min ex-matte sitter ofta i sin datorstol, så vilar jag där, så är jag först på plats när det ska hoppas upp i knäet. Mina västgötaspetskamrater drar sig nämligen inte för att trängas. Som president bör jag alltid ha företräde.

(64)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar