Annons

Annons

Fula sjön stör koncentrationen

Sjön ska övervakas såväl dag som natt. Dessutom kan solen vara mycket bländande. Allt detta stör mig i min koncentration, när jag egentligen bör planera min världsledande blogg.

Sjön ska övervakas såväl dag som natt. Dessutom kan solen vara mycket bländande. Allt detta stör mig i min koncentration, när jag egentligen bör planera min världsledande blogg.

Varför måste jag byta palats? Jo, det är därför att min blogg ska fortsätta vara världens bästa blogg. Min sjö är så ful och våt, så att den stör mig i mitt bloggande. Vem vill för övrigt bo jämte en sjö?

Annons

När jag började blogga, hade jag ambitionen att bjuda läsarna på världens bästa blogg. Redan första inlägget visade sig också vara just bäst i hela världen. Det är sanningen. OK. Ingen bloggar bättre än jag.

Dock har jag varje dag att kämpa mot min fula sjö. Den stör mig på alla sätt. Det är sanningen. OK. Ibland simmar det fåglar omkring där, som jag måste skälla på. Valla kan jag ju inte, eftersom de simmar i vattnet. Jag simmar inte gärna i vattnet. Det är sanningen. Fula fåglar är det. En del från Sydeuropa och en del från Afrika. De kommer hit och tar maten från våra svenska fåglar. Klart att de ska ha en utskällning.

I Aurignac finns det ingen störande sjö. Inte ens en flod som i Toulouse. Det är sanningen. Min utsikt kommer att vara en stilig innegård, eller en gata. Tyvärr kan det nog smyga omkring katter på gatan, men jag ska nog kunna få upp dem i träden. Där hör de hemma. Det är sanningen.

Vill jag absolut ha en utsikt, så kan jag äntligen slippa sjöar. Istället kommer jag att utsikts på Pyrenéerna. Det är skillnad mellan en isig platt sjö och höga snöiga bergstoppar.

Vive Aurignac, nouvelle capitale de la France!

Hej så länge

Vaira

Min husse tror att jag gärna vill posera på hans soluppgångsbilder. Det är klart att min stiliga profil förskönar en sådan bild, men jag är ytterst tveksam till att ha en ful sjö i bakgrunden. Det blir nog stiligare med medeltida hus.

Min husse tror att jag gärna vill posera på hans soluppgångsbilder. Det är klart att min stiliga profil förskönar en sådan bild, men jag är ytterst tveksam till att ha en ful sjö i bakgrunden. Det blir nog stiligare med medeltida hus.

Just när jag kom på en bra grej till min blogg, så avbröt min husse mina kloka tankebanor med att säga: ”Titta hit Vaira, så jag kan ta en bild!” Så var den suveräna, kanske min bästa, tanke bara som bortblåst.

Just när jag kom på en bra grej till min blogg, så avbröt min husse mina kloka tankebanor med att säga: ”Titta hit Vaira, så jag kan ta en bild!” Så var den suveräna, kanske min bästa, tanke bara som bortblåst.

På min strand tågar det inte bara omkring fåglar. Det kan skutta omkring harar och då och då kommer ett rådjur strövandes. Allt det måste jag hålla ordning på. Men vem är det som är så korkad, att hen har gått på isen? Spåren syns tydligt. Jag tänker inte nosa reda på vem det är.

På min strand tågar det inte bara omkring fåglar. Det kan skutta omkring harar och då och då kommer ett rådjur strövandes. Allt det måste jag hålla ordning på. Men vem är det som är så korkad, att hen har gått på isen? Spåren syns tydligt. Jag tänker inte nosa reda på vem det är.

(56)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar