Annons

Annons

Full fart dagen efter festen

Här går det undan och det är som det ska vara. Jag ligger före Charlie i racet till godiset. Fast det beror på att han har fått sig en åthutning.

Här går det undan och det är som det ska vara. Jag ligger före Charlie i racet till godiset. Fast det beror på att han har fått sig en åthutning.

Om du trodde att jag var trött och däven dagen efter festen hos min resursfamilj, så trodde du alldeles fel. Charlie var också i toppform. Det bevisade vi i min skog.

Både Charlie och jag tyckte att de tvåbenta varelser vi har att ta hand om behövde lite frisk luft. Därför kom Charlie ut till mig med sin husse och matte, alltså min resursfamilj.

Annons

Dagens övning i min Hundskola för dummies var budföring. Det går till så att man först springer till en godisbit. Väl där, så vänder man och springer till en ny godisbit. I detta fall var det min resursmatte och min resurshusse som var godisbitshållarna.

Fast nu ska jag avslöja en sak: Charlie fuskar. Antingen försöker han stoppa mig genom att bita på mig, eller också flaxar han med öronen så han flyger istället för att springa.

Biter man på mig, så säger jag ifrån så småningom. Då slutar Charlie att bitas en stund.

När vi kom hem så drabbades min resurshusse av sitt missbruk igen. Han kunde inte hålla sig, utan han var tvungen att gå efter klotången och klippa mina klor.

Trots den senare malören, så var det en trevlig eftermiddag. Charlie lärde sig budföring och en matte och två hussar fick frisk luft och lite motion.

Hej så länge

Vaira

I flygande fart gör jag Charlie uppmärksam på att det straffar sig att springa och bita på mig. När han blir tillrättavisad, så lugnar han ner sig, men bara för en kort stund.

I flygande fart gör jag Charlie uppmärksam på att det straffar sig att springa och bita på mig. När han blir tillrättavisad, så lugnar han ner sig, men bara för en kort stund.

Du ser tydligt hur Charlie fuskar. Fastän han inte är en fågel, eller ens en fågelhund, så använder han sina öron att flyga med. Om du tycker att jag ligger längt efter, så beror det på att Charlie tjuvstartade.

Du ser tydligt hur Charlie fuskar. Fastän han inte är en fågel, eller ens en fågelhund, så använder han sina öron att flyga med. Om du tycker att jag ligger längt efter, så beror det på att Charlie tjuvstartade.

Budföring går till så att man placerar ut två godishållare med ett visst avstånd till varandra. I detta fall hade jag resurshusse och resursmatte som godisautomater. Sen springer man fram och tillbaka mellan dem. Fast man får inte starta förrän man får order att göra så. Charlie fuskade och tjuvstartade ibland.

Budföring går till så att man placerar ut två godishållare med ett visst avstånd till varandra. I detta fall hade jag resurshusse och resursmatte som godisautomater. Sen springer man fram och tillbaka mellan dem. Fast man får inte starta förrän man får order att göra så. Charlie fuskade och tjuvstartade ibland.

Jag vet inte hur jag ska få min resurshusse att bli av med sin böjelse att klippa klor. Snäll som jag är, så låter jag honom hållas. Gunghästen Jager övervakar kloklippningen.

Jag vet inte hur jag ska få min resurshusse att bli av med sin böjelse att klippa klor. Snäll som jag är, så låter jag honom hållas. Gunghästen Jager övervakar kloklippningen.

(48)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar