Annons

Annons

Full fart i min bra hundskola

Lektionen börjar med en utmattningsövning hemma på min gräsmatta. Dessvärre är det nästan så att det är jag som blir mest utmattad. Min husse säger att det är så att vara lärare.

Lektionen börjar med en utmattningsövning hemma på min gräsmatta. Dessvärre är det nästan så att det är jag som blir mest utmattad. Min husse säger att det är så att vara lärare.

Inte blev det mycket vila för mig efter mitt förortsbesök. Igår kom Charlie, för en ny lektion i min Hundskola för dummies. Jag kan konstatera , att än är det långt kvar till examen.

När Charlie hade släppts ut från sin finbur i finbilen, så släpptes han också från sitt koppel. Det blev full fart direkt hemma på min gräsmatta.

Annons

– Det är bra att de springer av sig lite, innan de kommer ut i skogen, sade min resursmatte. Med de menade hon naturligtvis Charlie. Till min förskräckelse upptäckte jag att Charlie springer nästan lika fort som jag.

Gårdagens övningar koncentrerades på följande moment:

  1. Inte bita Vaira i kinden. Mycket kvar att göra.
  2. Inte bita Vaira i örat. Mycket kvar att göra.
  3. Komma när resursmatte ropar. Går riktigt bra.
  4. Inte stå och hoppa mot Vaira på ett oanständigt sätt. Mycket kvar att göra.
  5. Få så mycket godis som möjligt av min resursmatte och min husse. Gick fantastiskt bra.
  6. Inte ta Vairas tuggben, när jag har det i munnen. Gick också bra.
  7. Äta upp Vairas kvarlämnade mat. Jodå, Charlie tömde min matskål ordentligt.

Jag måste säga att det går framåt för Charlie, men han har svårt att låta bli och bita på mig. Fast jag må ta i betänkande att han är ju inte så värst gammal. Jobbigast är när vi är inomhus, då jag ska vila mig efter lektionen. Jag får nog ta tag i hans olater lite på skarpen.

Idag har jag också nöjet att kunna presentera ett par riktigt misslyckade bilder. Kul tycker jag.

För övrigt vill jag verkligen understryka, att Charlie och jag bara är vänner.

Hej så länge

Vaira

ej, jag vänder inte andra kinden till. Jag vill inte bli biten överhuvudtaget. Lägg också märke till vilken löjlig jacka Charlie har på sig. Jag, såsom varande en västgötaspets, behöver inga kläder. Jag har en rejäl och synnerligen vacker päls.

Nej, jag vänder inte andra kinden till. Jag vill inte bli biten överhuvudtaget. Lägg också märke till vilken löjlig jacka Charlie har på sig. Jag, såsom varande en västgötaspets, behöver inga kläder. Jag har en rejäl och synnerligen vacker päls.

Den svarta sudden med röda grejen om är Charlie. Den vackra västgötaspetsen med den stiliga rumpan som syns så bra är jag. Den vita röken är vatten på objektivet. Så blir det när blixten bränner av i skogen. Lägg också märke till att detta är övningen ”Låt eleven gå före”. Eller i Charlies fall skutta före.

Den svarta sudden med röda grejen om är Charlie. Den vackra västgötaspetsen med den stiliga rumpan som syns så bra är jag. Den vita röken är vatten på objektivet. Så blir det när blixten bränner av i skogen. Lägg också märke till att detta är övningen ”Låt eleven gå före”. Eller i Charlies fall skutta före.

Tydligen hade inte min resurshusse haft tillräckligt med tillfällen att få utlopp för sin böjelse att klippa klor. Vänlig som jag är, så ställde jag upp, även om mina klor inte behövde klippas.

Tydligen hade inte min resurshusse haft tillräckligt med tillfällen att få utlopp för sin böjelse att klippa klor. Vänlig som jag är, så ställde jag upp, även om mina klor inte behövde klippas.

Min husse skulle se om det fanns vatten på objektivet. Samtidigt råkade han komma åt avtryckarknappen. En av dagens mest misslyckade bilder.

Min husse skulle se om det fanns vatten på objektivet. Samtidigt råkade han komma åt avtryckarknappen. En av dagens mest misslyckade bilder.

Min matte tyckte av jag och Charlie var så söta, så hon tog en bild av oss. Som du ser så sitter jag i resurshusse knä, samtidigt som Charlie försöker bita mig i kinden. Inte så sött tycker jag. Men bilden blev inte så bra.

Min matte tyckte av jag och Charlie var så söta, så hon tog en bild av oss. Som du ser så sitter jag i resurshusse knä, samtidigt som Charlie försöker bita mig i kinden. Inte så sött tycker jag. Men bilden blev inte så bra.

(46)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar